Descobreix els secrets del Museu de Terrassa

Sabies que el Museu de Terrassa conserva més de 25.000 objectes? El Museu de Terrassa et convida a conèixer tot el que amaguen els objectes que es conserven al seu fons. Descobreix la diversitat i la riquesa d’aquestes peces i la importància de la seva conservació a través de les explicacions del Director del Museu, Domènec Ferran. Cada dia un nou capítol de “Museu de Terrassa Secret” al perfil d’instagram Terrassacultura.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s