Concursos literaris a la vista: Agustí Bartra, Anna Murià i Soler i Palet

La literatura és una gran finestra oberta al món i a la imaginació. Deixar-la volar fomentant la creativat a través de l’escriptura és el que ens proposen els “Premis Soler i Palet de narracions curtes”, “Agustí Bartra – Ciutat de Terrassa de Poesia” i “Anna Murià”, de contes. L’Ajuntament de Terrassa, Amics de les Arts i Joventuts Musicals i l’Ateneu Terrassenc, entitats que organitzen i impulsen els guardons, ens conviden a participar, un any més, a qualsevol d’aquests certàmens literaris de gran tradició i prestigi de la nostra ciutat. 

Tenint en compte l’actual situació, i pensant a evitar desplaçaments i facilitar que tothom es quedi a casa, l’organització dels premis ha modificat les bases establint que tots els treballs s’hauran de presentar mitjançant correu electrònic.

Podeu consultar tota la informació, terminis, premis així com els requisits per cada una de les categories a:

Premi Agustí Bartra

Premi Anna Murià

Concurs Soler i Palet

L’acte d’entrega dels premis en les tres categories està previst per al dimarts 17 de novembre de 2020, a les set de la tarda, la Biblioteca Central de Terrassa. 

Deixa volar la teva imaginació, dona un impuls a la teva creativitat i enfronta’t al repte del full en blanc!