CanalTerrassa: propostes per a infants i joves

Els mitjans audiovisuals són fantàstiques finestres per entrar en tot un món d’entreteniment i de cultura… si s’utilitzen amb moderació. Però aquests dies tenim moltes hores i és més important que mai disposar d’una bona oferta de programació per a tots els públics.

CanalTerrassa i la Ràdio Municipal, els dos mitjans audiovisuals de l’Ajuntament, estan treballant per reforçar la graella de programes per a infants i joves. I ja tenim aquí algunes novetats…

QUÈ FAIG AVUI PER SOPAR

Canal Terrassa. De 4 a 8 minuts (Betevé). Emissió: càpsules que s’emeten al llarg del dia.

Un programa per aprendre amb Ada Parellada a preparar amb l’ajuda de les famílies receptes de fons de nevera perquè cuinar cada día sigue àgil, fàcil, saborós i equilibrat. Amb la presència del Grup Ametller Origen.

Veieu-lo aquí

PICALLETRES

Canal Terrassa (inici 1 abril) i Ràdio Municipal (Inici 7 abril). 25 minuts. Emissió: dimecres a les 17:30h i reemissions.

Pica Lletres és un concurs de Produccions Audiovisuals Antàrtida per a diferents televisions i ràdios amb la col·laboració de la Xarxa de Comunicació Local de Catalunya i el suport de l’Institut d’Estudis Catalans.

Veieu-lo aquí

OH MY GOIG!

Canal Terrassa (inici 26 març). 12 capítols de 20 minuts (Betevé). Emissió: dimarts i dijous a les 22:30h.

La sèrie és un format per a joves i fet amb joves, ideat per crear referents positius a través de la ficció. Premi per a la Diversitat en l’Audiovisual a la Categoria Televisió.

Veieu-lo aquí

DIBUIXACONTES

CanalTerrassa (inici 26 març). 20 capítols de 7 minuts (Betevé). Emissió: càpsules que es van emetent al llarg del dia.

20 narradors/es expliquen un conte clàssic i popular, mentre 20 il·lustradors/es el dibuixen. Quins contes són? Clàssics de literatura universal com “La caputxeta vermella”, “Els músics de Bremen”, “En Patufet” o “Pinotxo”.

Veieu-lo aquí

ELS CORONACONTES

«Contes per combatre l’avorriment». Amb Mariona Tomàs

Convidem als ciutadans i ciutadanes a escriure un «Coronaconte» diferent cada dia i participar d’aquesta manera en un sorteig diari d’un llibre entre tots els participants. Instagram CanalTerrassa i xarxes municipals. Consulteu les bases.

SOBRE LA MARXA CONFINATS

CanalTerrassa. Amb Oriol Carreras. Emissió: dilluns, dimecres i divendres a les 22:30.

Adaptant un nou format de producció televisiva, es tracta d’un espai d’entrevistes a càrrec d’Oriol Carreras, fetes per mitjà d’skype, sense moure’s de casa, desenfadades i personals, amb tota mena de protagonistes de la nostra ciutat: gent dels barris, persones d’entitats del món social i cultural… Difusió a través de les xarxes de CanalTerrassa i xarxes municipals.