«Els Coronacontes» amb Mariona Tomàs: un repte de 250 paraules

T’animes a escriure un conte original, inèdit i molt curt? T’animes a compartir-lo? Això és el que et proposa «Els coronacontes / contes per combatre l’avorriment», un projecte de CanalTerrassa TV i la Ràdio Municipal de Terrassa, conduït per Mariona Tomàs. A més, participaràs en el sorteig diari d’un llibre entre totes les persones que hi participin.

Com es difón? A través de l’instagram de CanalTerrassa TV.

Les normes són ben senzilles:

1- Pot participar-hi qualsevol persona ja sigui infant, jove o adult de qualsevol lloc del planeta.

2- Els «Coronacontes» han de ser originals i inèdits. El tema és lliure. Han de tenir una extensió màxima de 250 paraules amb títol inclòs i han d’incorporar obligatòriament les 5 paraules que s’anunciaran diàriament a través del compte d’instagram de CanalTerrassa (cap a les 10h del matí).

3- S’han d’enviar en un document word adjunt a l’adreça coronacontestrs@gmail.com amb les dades de l’autor/a (nom complert, telèfon de contacte i edat). També cal fer constar, si és el cas, el compte de Twitter, Facebook o Instagram de l’autor/a.

4- El període per entregar el conte és fins les 23’59 hores del mateix dia a partir de l’anunci de les 5 paraules que han de constar al conte. Cada dia hi haurà un video diferent amb 5 noves paraules.

5- Es pot participar tantes vegades com es vulgui.

6.- Tots els contes que participin al concurs podran ser utilitzats per la SMCTSA a través dels seus canals de comunicació. De la mateixa manera poden ser llegits o publicats.

Premis:

Cada dia es sortejarà un llibre entre totes les persones participants. Es donarà a conèixer el nom del conte guanyador diàriament a través del compte d’Instagram de CanalTerrassa. Les persones guanyadores rebran el seu premi tant bon punt tornem a la normalitat…