Més activitats i propostes per a tothom

L’Ajuntament està posant en marxa un conjunt de projectes per oferir-nos activitats d’entreteniment, culturals, educatives i d’acompanyament a totes les persones que aquests dies passem més temps a casa que abans. Aquests són els projectes que es posen en marxa a partir d’avui i al llarg dels propers dies… Us anirem informant!

Joventut: servei d’assessoria online i per videoconferència

Aquest dimecres, 1 d’abril, des del servei de Joventut s’inicia tot un servei d’assessoria online i per videoconferència, per tal de donar respostes a les inquietuds del jovent: com acabarà el curs escolar, la selectivitat, orientació educativa o laboral…

El programa inclou:

– Assessoria especialitzada educativa per videoconferència: cal concertar cita prèvia enviant un correu electrònic a casa.baumann@terrassa.cat

– Assessoria especialitzada ocupacional per videoconferència: cal concertar cita prèvia enviant un correu electrònic a referent.ocupaciójuvenil@terrassa.cat o casa.baumann@terrassa.cat

– Assessoria especialitzada àmbit mobilitat internacional per videoconferència: cal concertar cita prèvia seguint el següent enllaç: https://vibria.org/assessories-i-xerrades/

– Atenció telefònica: Tel. 699 07 62 98 – de dilluns a divendres de 9h a 14h

– Atenció via whatsapp: Tel. 699 07 62 98 – de dilluns a divendres de 9h a 14h

– Atenció per correu electrònic: casa.baumann@terrassa.cat / referent.ocupaciójuvenil@terrassa.cat

– Instagram: baumann_oficinajove / puntjove_terrassa

Mostra d’Ensenyament 2020: telemàtica!

Donat que la situació d’excepcionalitat que estem vivint no permet realitzar la Mostra d’Ensenyament tal com s’ha fet en altres edicions, de manera presencial, el Servei de Joventut planteja per a aquest any una Mostra d’Ensenyament alternativa, digital i telemàtica, amb l’objectiu de continuar estant al costat dels joves i de les joves, oferint-los els màxims recursos possibles que facilitin la seva presa de decisió.

Per fer possible aquesta alternativa, la Baumann Oficina Jove ha elaborat un recull de documents informatius relacionats amb els continguts que s’ofereixen a la Mostra d’Ensenyament.

Aquesta documentació estarà disponible al web del Servei de Joventut (www.casabaumann.cat) a partir del proper dia 1 d’abril de 2020, on es podran trobar diferents documents amb la següent informació:

– Ensenyament Regulat:

– Batxillerats

– Cicles Formatius de Grau Mitjà (CFGM) i de Grau Superior (CFGS)

– Programes de Formació Inserció (PFI)

– Ensenyaments universitaris

– Escoles d’adults

– Curs específic per a l’accés als Cicles de Grau Mitjà – CAM

– Curs de preparació a les proves de grau superior (CFGS)

– Itineraris formatius específics

– Estudis artístics superiors

– Formació Ocupacional

– Preinscripció i matriculació 2020/2021

– Fitxa de treball personal

Videocàpsules de prevenció psicològica a Youtube AjTerrassa

Càpsules en video, a càrrec d’un equip de professionals del projecte, a través de Youtube AjTerrassa i amb la col·laboració de CanalTerrassa TV. S’emetran al llarg dels propers dies. L’equip que impulsa el projecte, vinculat al PECT, el denomina «E-mocional.reg / Videoaula de prevenció psicològica en el confinament», amb l’objectiu de proporcionar eines a la ciutadania davant dels reptes que planteja la situació actual.

Felicitacions i missatges musicals a través de la Ràdio Municipal 95.2 FM

Els propers dies es posarà en marxa un nou programa des de la Ràdio Municipal per tal que les persones que ho desitgin puguin felicitar aniversaris o enviar missatges amb cançons a familiars, amistats o a qui desitgin. Properament es concretaran més detalls.

Cinema d’animació en català a CanalTerrassa TV

Cada dissabte i diumenge, a les 16h i a les 22h, cinema d’animació infantil en català Una selecció de pel·lícules doblades i subtitolades en català per a infants des de 3 i fins a partir de 8 anys. Un total de 16 títols de cinema infantil de diversos països europeus.

Coronacontes / instagram CanalTerrassa TV

Activitat ja en marxa a través d’instagram CanalTerrassa. Cada dia, concurs de contes amb un màxim de 250 paraules i tema lliure. Amb Mariona Tomàs.