Museus que estan més a prop del que et sembla…

La Diputació de Barcelona i el Museu de Terrassa et conviden a fer una visita virtual a la Seu d’Ègara, el Centre de Documentació i Museu Tèxtil o a la resta de Museus Locals de Catalunya sense moure’t de casa i a través dels vídeos accessibles de #LaMiradaTàctil. També pots fer una visita virtual al Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya.

A més, molts dels museus més importants del món ens ofereixen una visita virtual a les seves principals col·leccions. Aquí us deixem un resum de museus d’arreu del planeta que ens conviden a endinsar-nos en el món de l’art i la cultura sense mouren’s de casa:

Museu Nacional de Catalunya

Museu del Prado

Museu del Louvre

Museé D’Orsay

Hermitage Museum

Galeria dels Uffizi

Museu d’Art Modern de Nova York (MOMA)

Museu del Vaticà

Museu Van Gogh

British Museum

I si vols fer un recorregut per tot el món, un viatge virtual que no te l’acabes, aquí tens una proposta espectacular, «made in google»!