Aixequem el teló: el millor teatre terrassenc amateur

Diferents companyies de teatre terrassenques posen a la nostra disposició algunes de les obres que han representat en els darrers anys per poder gaudir-les, ara, des de casa. Moltes d’aquestes representacions ja s’han pogut veure a les diferents edicions del cicle Escenes Locals i aquests dies podeu descobrir i gaudir de l’autèntic talent local sobre els escenaris. Terrassa disposa d’un teixit teatral no professional potent i de gran qualitat. Si el voleu conèixer ara teniu una gran oportunitat! 

Companyia8

NAOKO, de Rosa Ponsarnau, dirigida per José Antonio Aguado. L’Anna és una dona que porta una vida organitzada fins que un dia veu la seva casa ocupada per la seva germana, la Laura, l’eterna estudiant que es guanya la vida com a becària als laboratoris de la universitat. L’Anna decideix buscar una bona feina a la Laura en una de les revistes de l’editorial on treballa. Quan tot sembla que va per bon camí arriba una tercera persona, la Naoko, un personatge de videojoc que incorporarà més disbauxa i intriga a aquesta història de tres dones.

Companyia8: Microteatre (Dues peces curtes)

Grup de Teatre d’Amics de les Arts

Les Arrels, d’Arnold Wesker. Adaptació dirigida per Maria Miralda. La jove Beatie Bryant arriba al seu poble natal desprès de viure un temps a Londres, on va conèixer el jove Ronnie, del que s’ha enamorat i que ara vol presentar a la seva familia. Del jove ha après noves idees que ara ella intentarà transmetre a una familía que es caracteritza pel seu immobilisme.

Trampa mortal, de Ira Levin, dirigida per Toni Garrich, l’obra explora en clau de ‘thriller’ el teatre dins del teatre. Una comèdia d’assassins, en dos actes, un únic espai i cinc personatges.

Cansalada Cancel·lada, de Gerard Vázquez, dirigida per Maria Miralda. Un actor i un director comencen a assajar una obra de teatre, però no aconsegueixen passar de la primera escena. Una comèdia que ens acosta al món de la creació  fent un paral·lelisme amb la creació del món, la vida és com un assaig que mai sabem com acabarà, necessitem directors, que tampoc serveixen si no hi poses de la teva part, i esperes sempre el Déu que ho arregli tot i que mai no arriba. 

A les fosques. Una adaptació de l’obra Comèdia negra, de Peter Shaffer, dirigida per Maria Miralda. Una parella espera la visita d’una persona important en un moment en el qual han agafat mobles d’un veí ric. Mentrestant una avaria elèctrica i la presència d’altres veïns i familiars, provoquen diferents situacions còmiques.

Companyia: Sin Memoriam Teatre 

¿Dónde está Pepi?  de Manuel Ocaña i sota la direcció de Manuel Arenas. Una comèdia per a tots els públics, on la intriga, el misteri i el suspens es barregen de forma natural amb l’humor i la tendresa. En el pis que comparteixen tres amics apareix el cadàver d’una dona. Després d’intentar desfer-se del cos, la portera de l’edifici decideix cridar a la policia. L’inspector Jaramillo i el seu ajudant es fan càrrec del cas.

Elen-co Grup de teatre

Fame: Amb la direcció artística de Montse Castrillo i musical d’Enrique Salvador. Un musical històric i amb molta història. Si vols conèixer aquest grup de joves promeses aspirants a triomfar dins el món de l’espectacle i que esperen ser seleccionades per poder entrar a l’Escola Superior d’Arts Escèniques de Nova York no et pots perdre aquesta obra

Papá x 3: Amb la direcció artística de Montse Castrillo i musical d’Enrique Salvador. Sophie és una jove de vint anys que viu a l’hotel de la seva mare, a una illa grega. Està a punt de casar-se però la seva mare mai li ha dit qui és el seu pare i ella decidieix convidar al casament als tres homes que podrien ser-ho.

Més videos d’Elen-co

Èstereo-Rum´s Teatre

Modou, Modou: escrita i dirigida per Nadia Zúñiga, l’obra explica la història de Moussa, un noi senegalès que, com milers de joves africans, ha d’emigrar de la seva terra a la recerca de millors oportunitats. Així, emprèn un viatge a un món nou amb la il·lusió de trobar un paradís, de veure al seu pare i de conèixer al seu ídol de futbol. No obstant això, la realitat que es troba és totalment diferent.

Companyia Qollunaka

Tot assajant un clàssic: Escrita i dirigida per Òscar Garcia i Eduard Garcia, l’obra narra les vivències d’una companyia de teatre durant els assajos de “La venganza de don Mendo” i ens descriu les seves vivències i experiències, tant a nivell personal com de grup. 

La Antesala: La companyia Qollunaka ens ofereix l’adaptació de tot un clàssic dels escenaris destinat a tot tipus de públic i sota la direcció d’Eduard Garcia. 

Ulises en el Averno: De Pedro L. Cano, una lectura dramatitzada on l’heroi, després de la seva mort, ha de respondre davant els jutges que decidiran la seva destinació en l’inframón

La balada del Flautista: una versió western del “Retaule del Flautista” de Jordi Teixidor

Qui te por de Virgina Wolf?: d’Edward Albee i dirigida per Eduard Garcia i Ester Batlló. L’obra ens descriu la vida d’un matrimoni on els retrets, el passat i la suposada poca ambició de l’un, davant les excessives aspiracions socials de l’altre són els grans protagonistes. L’aparició d’una parella més jove a lque sembla disposada a repetir els seus mateixos errors posarà a la parella madura davant d’un mirall de realitat.

Més videos de Qollunaka