Jaume Leiva i Albert Puig: en forma, des de casa!

Qui diu que a casa no es pot fer esport? Cert, no és el mateix que sortir a córrer, anar en bici o nedar a la piscina. Tot arribarà i ho disfrutarem més que mai. Però hi ha mil-i-una possibilitats de mantenir-nos en forma aprofitant un racó del menjador, el balcó, el dormitori… Qualsevol espai és vàlid. Només és qüestió d’imaginació, de ganes i de constància.

Us oferim aquí els consells, rutines i activitats que ens proposen dos esportistes terrassencs.

Jaume Leiva. Atleta especialtzat en curses de fons i maratons. Campió de Catalunya en distàncies com els 3 mil, 5 mil, 10 mil metres o mitja marató. Campió d’Espanya de mitja marató el 2012, ha guayat més de 60 curses populars en categoria absoluta arreu de Catalunya i Espanya, entre elles, la Jean Bouin el 2004. El 2018 va guanyar la Behobia- San Sebastián

Albert Puig. És nedador del Club Natació Terrassa i ha participat en diversos campionats del món i d’Europa així com als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, l’any 2016. Llicenciat en Educació Física.