Tothom la seva mona… complint les normes!

El proper dia 13 d’abril se celebra el tradicional dilluns de Pasqua. Aquest any el viurem de manera diferent, però tan el Gremi de Pastissers de Barcelona com el Gremi de Flequers i Pastissers de Terrassa i comarca volen facilitar que totes les famílies puguin celebrar aquesta festivitat amb les postres típiques, la tradicional mona. 

Les fleques i pastisseries ens ho posen fàcil:

Mones a mida. Els establiments ofereixen aquest pastís en format de mig quilo, la mida ideal perquè es consumeixi en la unitat familiar bàsica, formada per entre dues i cinc persones. El Gremi terrassenc aconsella que la mona s’encarregui al forn més proper a la llar i que es reculli a la botiga, ja que les mesures actuals permeten sortir una estona breu per a comprar aliments.

La mona, des de casa. Alguns forns i pastisseries de Terrassa han habilitat la possibilitat d’encarregar el tradicional pastís de forma on-line o bé per telèfon i rebre-la a casa. També podeu fer-la enviar a la llar del vostre fillol o fillola i fer-li així una bonica sorpresa!

La mona, per la segona Pasqua. Sota el lema #capnensensemona el Gremi de Pastissers de Barcelona ha engegat una campanya per tal que aquesta festivitat se celebri de nou el proper dia 1 de juny, coincidint amb la segona Pasqua. Així, les famílies tindran una segona ocasió per celebrar, ara sí aplegades, la tradicional festivitat i compartir la mona.

Ja ho veieu! El sector pastisser ens ho posa ben fàcil perquè aquest dilluns de Pasqua sigui tan dolç com sempre i les mones no faltin a taula.