Descobreix la «seu electrònica» de l’Ajuntament

Aquests dies de confinament, els serveis municipals no s’aturen i des de casa es poden fer els tràmits que necessitem! La Seu Electrònica continua activa i com sempre, és la forma més àgil i còmoda per relacionar-se amb l’Ajuntament.

Entrar-hi és ben senzill, es pot fer des de qualsevol dispositiu amb accés a internet, a través d’aquesta adreça.

Dins l’espai “La meva carpeta” podreu accedir a les vostres dades personals, als serveis municipals més propers i a les vostres comunicacions amb l’Ajuntament. Per accedir-hi cal disposar d’un certificat digital o utilitzar l’idCat mòbil, el sistema d’identificació i signatura electròniques del Consorci d’Administració Oberta de Catalunya que permet fer tràmits signats per Internet d’una manera fàcil i àgil, amb les mateixes garanties que un certificat digital.

Tots els tràmits municipals es poden fer per internet les 24 hores al dia i els 365 dies de l’any, com ara la presentació d’instàncies, obtenció de volants del Padró, consulta de multes…, entre d’altres.

A més, través de la Seu Electrònica podeu domiciliar els rebuts dels impostos i taxes municipals, i beneficiar-vos de descomptes de fins al 2%.

En tot cas, recordeu que els terminis de pagament d’ impostos que vencien durant l’abril i el maig s’han allargat fins a l’1 de juny, i que els terminis de tota la resta de tràmits administratius també s’han suspès. Aquí trobareu més informació.