Grava la teva versió de l’himne europeu

El proper 9 de maig se celebra el dia d’Europa. Una commemoració que aquest 2020 coincideix amb el 250 aniversari del naixement de Beethoven, compositor universal i autor de l’himme europeu.

A causa a l’actual situació d’excepcionalitat, aquest any, la Comissió Europea ens convida a celebrar el dia d’Europa des de casa i amb una iniciativa molt original: interpretant la nostra pròpia versió de l’Himne de l’Alegria de Beethoven i compartint la nostra actuació a a Instagram.

Les millors interpretacions obtindran com a premi una entrada doble per assistir a un concert de la novena Simfonia de Beethoven al Palau de la Música!

Anima’t i difon la teva interpretació! Pots fer-ho fins el proper 3 de maig!

Com ho has de fer?

1. Grava’t

2. Puja-ho a Instagram

3. Menciona @ComissioEuropea i #BeethovenACasa

Els guanyadors s’anunciaran el 9 de maig, Dia d’Europa.

Més informació aquí.

Com a model d’inspiració… O com a record, t’oferim la interpretació de l’himne europeu que els Amics de l’Òpera i la Sarsuela de Terrassa van oferir l’any 2019 a l’Auditori Municipal. Una interpretació que va comptar amb la soprano Anna Farrés, el Tenor Ezequiel Casamada, el baix-baríton Joan Carles Esteve, el Cor Terrassa Òpera i amb el pianista i director musical Joan Manau.