Viu la Fira Modernista a les xarxes!


La situació d’alarma provocada pel COVID 19 no permetrà celebrar la XVIII Fira Modernista de Terrassa els propers dies 8,9 i 10 de maig. Però durant aquests dies s’impulsaran algunes activitats i propostes, a través de les xarxes socials, amb l’objectiu que entitats, institucions i ciutadania en general puguin participar i viure la Fira Modernista de Terrassa.

Us convidem a compartir imatges i vídeos actuals o d’edicions anteriors de la Fira, mostrar peces o vestuari de l’època, recordar personatges i moments del modernisme a Terrassa o fins i tot preparar una recepta típica de l’època.

Animeu-vos i fem que les referències al modernisme i a Terrassa siguin protagonistes durant el cap de setmana del 8, 9 i 10 de maig a les xarxes socials!

A través de les xarxes socials de l’Ajuntament i del servei de Turisme s’informarà de les activitats que es posaran en marxa per commemorar, de forma virtual, la Fira Modernista de Terrassa 2020: @terrassaturisme i @firamodernistadeterrassa.