T’Activa: clips per millorar la salut i l’estat emocional

Us presentem nous clips de video que us ajudaran a trobar-vos millor aquests dies de confinament i desconfinament progressiu. Inclouen consells per a la gent gran sobre alimentació, exercicis de cognició i mindfulness, així com idees per fer manualitats a casa. Han estat elaborats i editats pel Consorci Sanitari de Terrassa, CST, en col·laboració amb l’Ajuntament de Terrassa.

Aquests càpsules formen part del Projecte T’Activa: Terrassa Activa i Saludable (en el marc del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial-PECT, subvencionat pel FEDER 2014-2020) per fomentar la innovació orientada a fer de Terrassa una ciutat més sana, així com trobar solucions per al repte de la Solitud no Volguda.

Com fer un ventall

Exercici Fisic: Força

Càlcul

Consciència plena / Mindfulness

4 consells per a l’alimentació

Plat saludable

Memòria 1

Memòria 2

Atenció

Orientació

Llenguatge


Manualitats