Expressa’t a través de la pintura, escultura, fotografia, video… i participa!

«Arts Confinades» és un projecte cultural que et convida a expressar la teva visió de l’etapa de confinament. Fes-ho amb el llenguatge que vulguis: pintura, escultura, fotografia, video… El que compta és el que expresses, la teva força, la teva creativitat. Busquem propostes artístiques originals i creatives, que recullin visions diverses i singulars del temps de confinament i crisi sanitària. Arts confinades, sí, però vives!

Fins el proper 20 de juny de 2020, tothom està convidat a participar-hi enviant les seves obres per correu electrònic a: terrassaartsvisuals@terrassa.cat.

La convocatòria és oberta a tots els terrassencs i terrassenques majors de 16 anys. Només cal enviar una imatge, com a màxim de 2MB, el títol de la teva obra artística i explicar, amb les teves pròpies paraules, què t’ha portat a crear aquesta obra. No oblidis incloure: el teu nom i cognoms, data i lloc de naixement, número de DNI, adreça de correu electrònic i el teu telèfon de contacte.

Un cop finalitzat el període de presentació, el proper 20 de juny, farem una selecció de les obres presentades, que entraran a formar part d’una exposició a la Sala Muncunill.