EBM Espígol: un conte i una recepta

Petits Grans moments de felicitat”, de la Teresa Ramos

L’Escola Bressol Espígol ens ofereix una activitat per a què els nens i nenes a partir d’un any i mig puguin percebre els seus sentiments i siguin capaços de gestionar-los.

Les emocions formen part el nostre dia a dia. D’ençà que naixem, estem constantment expressant emocions amb els nostres gestos, amb la mirada, amb el to de la veu… I mica a mica, a mida que anem creixent, anem posant nom a conceptes tan abstractes com són els sentiments i les emocions.

Compartiu amb els vostres fills i filles aquest vídeo-conte que han fet des de l’escola:

Tothom a la cuina: fem espaguetis casolans!

Qui ha dit que els infants de la casa no poden cuinar? L’Escola Bressol Espígol comparteix una recepta que els nens i nenes, a partir de 2 anys, de ben segur poden fer! D’aquesta manera, treballaran l’experimentació a nivell sensorial i desenvoluparan les habilitats cognitives per aprendre coses noves. I sobretot, compartirem bones estones de joc amb tota la família.

La proposta:

Necessitarem per fer aquesta recepta:

Ous

Farina de força

Aigua

Una mica de sal

I els ingredients essencials: molt d’amor i un grapat de rialles.

Podeu seguir l’elaboració en el següent vídeo: