Dia Mundial del Reciclatge: demostra el que ets capaç de fer reciclant!

Deixa anar la teva imaginació: agafa rotlles de paper, envasos de plàstic, llaunes, ampolles… i tot el que preveies llençar, perquè ara et pot servir! Amb material de rebuig es poden crear mil i un objectes divertits i amb moltíssimes utilitats. Acceptes el repte? Doncs anima’t i penja les fotos a l’Instagram @terrassamediambient amb els hashtags #terrassareciclart o #jotambereciclo.

El Dia Mundial del Reciclatge ens recorda la importància de seguir les “tres R” (reduir, reutilitzar i reciclar). Si ho fem, els residus que llencem tindran una segona vida útil.

Reciclant contribuïm a millorar el medi ambient perquè estalviem recursos naturals, energia i matèries primeres i reduïm els nivells de CO₂ a l’atmosfera. Així, entre tots i totes, ajudem a frenar el canvi climàtic.

Més informació: www.terrassa.cat/residus