Xarxa de biblioteques municipals de Terrassa

Biblioteques Municipals: llegim, llegim, llegim!

Aquests dies has acabat de llegir tot els llibres que tenies pendents? Doncs ara ja pots començar-ne de nous perquè les biblioteques municipals, a excepció de la bd5, reobren el servei de préstec a partir del dilluns 1 de juny. Així podràs endinsar-te en noves històries i llegir les darreres novetats editorials!

Això sí, és important recordar que per poder recollir els llibres caldrà que abans demanis cita prèvia.

Com ho has de fer?

Pots demanar cita prèvia a les biblioteques per correu electrònic o per telèfon.

El dia i hora acordats ja podràs recollir els llibres a la biblioteca on hagis fet la reserva. Recorda que hauràs de portar mascareta i que no podràs accedir lliurement als diferents espais de l’edifici.

Cada biblioteca té un horari de recollida: la Biblioteca Central, de dilluns a divendres de 10 a 14h i de 16 a 20h i la resta, entre les 16 i les 20 h.

A més, si ja disposaves de llibres, videos o altres publicacions de la biblioteca, ara encara tens una mica més de temps per tornar-los, perquè el servei de prèstec s’ha ampliat fins el 31 de juliol. I si ja havies reservat la recollida de documents abans del confinament, podràs retirar-los fins el proper 22 de juny.

A més, ja saps que també tens disponible un amplíssim catàleg de llibres electrònics i material divers a la plataforma eBiblio: www.terrassa.cat/ca/llibres-electronics.

Ha estat una espera llarga, però els amants de la lectura i els llibres estan d’enhorabona!​