Zumba, màgia, cuina… i molt més!

Si t’agraden les manualitats, la cuina o el ball, aquest diumenge tens una gran oportunitat de gaudir de diferents tallers i contribuir per ajudar a una bona causa!

Guerreros Solidarios i l’Escola Joaquima de Vedruna organitzen un Zumbathon virtual per recollir fons i ajudar en la investigació del càncer infantil. Per participar només cal seguir el perfil d’Instagram @zumbathonterrassa i diumenge 31 de maig podràs gaudir d’un ampli ventall d’activitats com classes de zumba, tallers de cuina, monòlegs o espectacles de màgia, entre d’altres. Un seguit de propostes que es podran seguir des de casa i durant tot el dia.

Ja fa 5 anys que Guerreros Solidarios i l’Escola Joaquima de Vedruna organitzen aquesta trobada anual amb l’objectiu de recaptar fons per la investigació del càncer infantil i animar tothom a col·laborar amb l’equip d’investigació de l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona.

Per a més informació: https://www.facebook.com/guerrerosolidarios/