EBM Ginesta: fem màgia amb les petites coses

 Qualsevol objecte que tenim a casa pot convertir-se en una cosa ben diferent. És qüestió de fer màgia!

A l’Escola Bressol Ginesta en saben molt d’engrescar als nens i nenes i ens proposen un joc senzill i divertit per despertar els sentits i descobrir el món que ens envolta. 

És un joc per als vostres fills i filles de fins a 3 anys. Anem a veure què necessitem, perquè hi ha un munt de coses que tenim a casa que ens poden servir: anelles de fusta, pots de metall, cordes, cadenes, mànegues de goma, petxines, pedres, sorra, capsetes de fusta, tapadores de metall, raspallets… Això sí, netegeu-los bé i procureu que siguen prou segurs per jugar amb ells sense prendre mal.

El següent pas del joc, com us dèiem, és molt senzill. Poseu aquests objectes a dins d’un contenidor de fusta, vímet o del material que vulgueu i espereu a que els infants els agafin, mirin i combinin entre ells. Aquí és on comença la màgia: descobrint un món de contrastos, textures, olors i colors amb el que jugar i deixar volar la seva creativitat!