Setmana del Medi Ambient: la solució és a les nostres mans

Arriba de nou la Setmana del Medi Ambient, aquest any, virtual i amb el lema “La solució és a les nostres mans” perquè tots i totes siguem conscients que amb petites accions podem contribuir a fer i gaudir d’un entorn més sostenible. Està a les nostres mans, per exemple, adoptar nous hàbits de consum i optar per una nova mobilitat menys contaminant.

Una setmana plena d’activitats que pretén sensibilitzar-nos sobre l’emergència climàtica, aquests dies agreujada per la Covid-19. Des de jocs virtuals per a infants i adults a manualitats amb objectes reciclats que tingueu per casa. També us proposem fer una ullada a la guia de l’Anella Verda i al vídeo perquè us animeu a conèixer-la de prop i a fer-hi bones passejades.

I si fa temps que doneu voltes a col·locar plaques fotovoltaiques a casa, els tallers virtuals us ajudaran a descobrir com es produeix l’energia solar a la llar i què heu de tenir en compte abans d’instal·lar aquest tipus d’energia renovable.

A la programació de la 29è Setmana del Medi Ambient trobareu pel·lícules com «Before the flood», sobre el canvi climàtic, que ha estat produida en col·laboració amb Leonardo DiCaprio i Martin Scorsese, i reportatges com «El cazador de cerebros. Hacia un nuevo modelo energético» per que ens desvetlla l’immens poder de l’energia solar o, d’altres, on les institucions científiques europees simulen com seria la transició a les energies renovables.

I per últim, si us animeu, podeu participar en un concurs de fotos sobre medi ambient publicant les vostres a Instagram amb el hashtag #setmanamedamtrs2020. Si guanyeu, la vostra foto serà la protagonista del programa de la Setmana del Medi Ambient de l’any vinent. Bona sort!

Aquí teniu el programa i ja sabeu, la solució és a les nostres mans! https://www.terrassa.cat/documents/12006/39303164/Programa_setmana_medam_juny_2020_compressed.pdf/2e313df9-f8b2-4d4e-a563-a1ce264d0412