Ei, posa’t la mascareta que sortim de “terrassetes”!!

Saps que a Terrassa ja tenim el 93% de botigues i establiments oberts i les terrasses a punt per a totes i tots nosaltres, amb totes les mesures de seguretat perquè gaudim d’aquest estiu?  Sabem que enguany serà un estiu molt diferent, serà l’estiu de la Covid-19, però això no ens ha de privar de sortir de casa, sempre amb responsabilitat. 

Recordem les 3 mesures de protecció fonamentals, abans de començar el nostre recorregut. (1) Mantenir 2 metres de separació física, sempre que sigui possible. (2) Mascareta, quan no sigui possible mantenir la separació física. (3) Rentar-nos les mans sovint i a fons, amb aigua i sabó o amb hidrogel.

Va essent hora de recuperar la llibertat, una llibertat condicionada per mesures de seguretat que ens acompanyaran durant uns quants mesos, però que les hem de mantenir per nosaltres mateixos i per la gent que ens envolta.

Ja tenim controlades les terrassetes del nostre barri? Ja tenim a punt la mascareta, sigui florejada, sanitària, de colors, casolana? Ja estem llestos per anar a prendre alguna cosa? Doncs vinga que els comerços, els bars i restaurants de Terrassa ens esperen amb responsabilitat i seguretat, però sobretot amb el seu millor somriure.

I ara, algunes propostes per anar gaudint de la «nova normalitat» amb responsabilitat:

Badulakes, bodeguetes i botigues d’horari especial. Recordem que en Fase 2 ja no han de tancar a les 21h.

Carrers oberts als vianants el cap de setmana. Recordem que hi ha carrers tallats al trànsit a partir de dissabte al migdia: Rambla Francesc Macià, un tram de l’avinguda Josep Tarradellas, un tram del carrer Colom, Sant Tomàs, Miquel Vives… Una nova forma de gaudir de la ciutat, de les terrassetes, del comerç!

Anella Verda. A condició de complir les normes de desconfinament, tenim a la nostra disposició un entorn natural extraordinari: l’Anella Verda de Terrassa. Un patrimoni paisatgístic i medioambiental únic, obert a tothom. Aquí podem informar-nos: https://anellaverda.terrassa.cat

Botigues Obertes. A la web botiguesobertes.terrassa.cat trobarem tots els comerços que ens esperen amb els braços oberts, sempre amb propostes sorprenents, amb tot allò que necessitem per al dia a dia i per viure millor! Ara és més que mai el moment de comprar a Terrassa, d’invertir a Terrassa.

Monuments i biblioteques. Mica a mica, el nostre patrimoni artístic i cultural torna a obrir. Amb algunes limitacions, ja torna a ser possible gaudir dels monuments i també de tot el que ens poden oferir les biblioteques: llibres, pel·lícules…

Doncs, vinga, anem a redescobrir totes les petites i grans coses que ens ofereix la nostra ciutat: comerç, cultura, bars i restaurants, paisatge…

Sortim i passegem pel nostre barri i comencem a esbrinar a quin lloc, a quina terrasseta faran revetlla i anem pensant i imaginant com serà la d’aquest any. Siguem originals en les nostres mesures de protecció i ideant revetlles responsables i segures, perquè tot depen de nosaltres.​