Comença el cicle Jazz a la Fresca, comença el Fem Estiu!

Aquest divendres 19 juny el pati de la Jazz Cava es tornarà a omplir de música en viu. A les 22h el concert de Three Little Birds donarà el tret de sortida al cicle d’estiu «Jazz a la Fresca» que comptarà amb 13 concerts

Aquest cicle musical, que enguany arriba a la seva vint-i-unena edició, s’ha convertit en una de les cites estiuenques amb més trajectòria a la nostra ciutat i és una de les propostes estrelles dins el programa Fem Estiu, que vol apropar l’oci i la cultura a tots els districtes de Terrassa durant els mesos més calorosos de l’any.

Nits destiu amb bona música de jazz

Així doncs, a partir del divendres 19 de juny i fins el 31 de juliol el pati de la Jazz Cava tornarà a acollir concerts de música en viu tots els divendres i dissabtes nit, a partir de les 22h. El cicle ens ofereix una programació molt diversa, distesa i de qualitat on els ritmes Jazz, Blues, Woogie Boogie, Funk, Soul, Música Brasilera, boleros i ritmes sud-americans ens faran vibrar i viure les nits d’estiu d’una manera diferent.

No et perdis l’oportunitat de gaudir de la fresca en aquest espai emblemàtic de la ciutat, tot compartint una proposta musical d’alt nivell que al llarg d’aquestes properes setmanes farà pujar a l’escenari del pati de la jazz Cava un total de 45 músics d’estils molt diversos com Irene Reig i Hèctor Floria Quartet, Lluís Coloma, Marina Tuset, Organs’Mo i Rita Payés & Elisabeth Roma Quartet, entre molts d’altres.

Pots consultar tota la programació aquí: https://www.jazzterrassa.org​