Celebrem l’estiu a Terrassa!

Aquest serà un estiu especial per a milers de terrassencs i terrassenques. Desprès d’uns mesos molt complicats la ciutat comença a recuperar el pols, la vitalitat i la seva activitat habitual. Amb prudència, però també amb ànims renovats és temps d’avançar cap a la normalitat i poder viure la ciutat i tot allò que ens pot oferir. Un estiu de totes i tots i per a tothom! 

Per poder gaudir amb força de l’estiu i de Terrassa, aquest any, l’Ajuntament ens proposa prop de 200 activitats agrupades dins el cicle FEM ESTIU que es celebra entre els mesos de juny i setembre. 

Teatre, actuacions musicals que van del Jazz a la música clàssica passant per les propostes més actuals; Projeccions de cinema a l’aire lliure, El Festival Didó de Titelles, tallers i activitats infantils o el Festival de Circ són algunes de les propostes que s’han programat al llarg dels propers mesos a la ciutat. 

Una programació pensada per a tot tipus de públic, que arribarà a tots els districtes de la ciutat durant tots els dies de la setmana i que reserva un espai molt destacat per els artistes i el talent local.

Fem Terrassa!, Fem ciutat! i fem un estiu per a tothom! 

Pots consultar la programació amb totes les activitats aquí: https://www.terrassa.cat/agendacultural