Art contemporani “made in Terrassa”

L’Art es desconfina i Terrassa ofereix un gran nombre de propostes culturals per poder gaudir durant aquests dies. Avui t’animem a conèixer l’exposició “Transient” de Gabriel Verderi a la Galeria d’Art i Exposicions TigoMigo (carrer del Viveret, 17). Es tracta d’una mostra molt especial, ja que posarà el punt i final als 6 anys d’activitat de la sala, que tancarà el seu espai físic per iniciar nous projectes, ara com a associació cultural.

Com a exposició de comiat, fins el proper 27 de juny i en visites concertades, tenim l’oportunitat de fer un recorregut per l’obra de Verderi a través dels camins personals que ens proposa l’artista, endinsant-nos en la memòria i el record en forma d’un paisatge multimèdia i amb múltiples formes. Una mostra que ens convida a apropar-nos a l’obra de Verderi a través de la nostra pròpia experiència. 

Gabriel Verderi va néixer a Terrassa l’any 1961, és llicenciat en Belles arts, i sempre ha estat molt vinculat a l’àmbit de la docència. Ha estat director de l’Escola Municipal Art i Disseny de Terrassa i actualment compagina la seva activitat creativa, amb la coordinació de projectes d’art contemporani, educació i territori i la tasca de professor de Processos de Creació Artística en aquesta escola. Verderi compta amb una dilatada experiència dins el món de l’art contemporani i és un artista visual que utilitza diversos mitjans per plantejar reflexions sobre la seva pròpia experiència vital i també sobre els elements que li permeten articular el seu llenguatge. 

Per a més informació i concertar visites: www.tigomigo.com