Setmana Europea de l’Energia Sostenible: donem la volta a l’energia!

Havíeu pensat mai en cuinar a casa amb energia solar? O en participar en un escape room per aturar la pujada del nivell del mar i frenar el canvi climàtic?

La Setmana Europea de l’Energia Sostenible ens proposa tot un seguit d’activitats virtuals pensades per a nens i joves perquè ens n’adonem de la importància de la transició energètica, el canvi cap a les energies renovables i l’eficiència energètica.

En aquesta programació trobareu tallers i exposicions virtuals, jocs educatius per a petits i grans, aplicacions interactives i reptes per resoldre amb família… Ah! I també un parell de webinars que us informaran sobre l’energia que generen les plaques fotovoltaiques per instal·lar-ne a casa i també sobre la mobilitat elèctrica o si esteu decidint comprar-vos un cotxe elèctric, per exemple. Per als nens i nenes, sis jocs virtuals molt divertits per aprendre sobre l’energia sostenible.

Així, doncs, si us animeu a participar #desdecasa només heu de consultar la programació que trobareu aquí i, si voleu inscriure-us, podeu fer-ho a través de les activitats que cada dia recull el web del servei de medi ambient.

Recordem que estalviant energia, fent un consum més eficient i raonable contribuirem a crear, entre totes i tots, un model més sostenible, descarbonitzat i democràtic.

Us engresqueu a participar?

#SetmanaEnergia2020 #EUSEW2020 

Més informació:

https://www.terrassa.cat/larevolucioverda-energies-renovables

https://www.terrassa.cat/bonificacions