Fem Estiu! …Amb la millor música en directe!

El programa Fem Estiu d’aquest any arriba amb una àmplia i variada oferta musical pensada per a tot tipus de públic. Del Jazz a la música clàssica passant per les propostes més actuals, la banda sonora de l’estiu arribarà enguany a tota la ciutat en forma de concerts a diferents escenaris i fins el proper mes de setembre. 

VII Festival d’Estiu a la Seu d’Ègara 

De la mà de la Orquestra de Cambra Terrassa 48, l’Ajuntament de Terrassa i el Bisbat de Terrassa, l’incomparable marc de la Seu d’Ègara es converteix en l’escenari de tres concerts per a música de corda.

L’oferta de música clàssica per aquest estiu també compta amb el XIII Cicle Sons del Temps, que combina la música, la història i el patrimoni per apropar-nos a alguns dels espais més singulars de la ciutat: La Seu d’Ègara, la Casa Alegre de Sagrera, el Castell Cartoixa de Vallparadís o el Convent de Sant Francesc són alguns dels escenaris que acolliran enguany els 7 concerts programats fins el proper 4 de setembre. 

Però el Fem Estiu d’aquest any també reserva un important espai per a les propostes musicals més actuals. Terrassa Música Moderna ens proposa fins a 7 actuacions amb noms com Queralt Lahoz, Carles Viarnès o Núria Graham entre d’altres. Uns concerts que tindran com a escenari principal la Nova Jazz Cava, però que també visitarà espais emblemàtics de la ciutat i a l’aire lliure. 

Una música en directe que també comptarà amb la programació de concerts de la Casa de la Música de Terrassa que ens proposa fins a una dotzena d’actuacions al pati de la Biblioteca Central de Terrassa amb noms com Daniel Felices, The Re-Fugees o Revolut Sonat, entre d’altres. 

Viu l’estiu i viu la música en directe a Terrassa! 

Més informació i tota la programació a: https://www.terrassa.cat/fem-estiu