Divendres de Festa Major, en directe Sense Sal i Miki Núñez

Aquest any, la Festa Major aposta pel talent terrassenc amb actuacions en directe de cantants i grups de la nostra ciutat que destaquen en el panorama musical actual.

Divendres ens convida a seguir per streaming a Sense Sal i Miki Núñez!

Sense Sal actuarà a les 22 h fent un tastet de la seva música després de l’èxit del seu últim single “La Sortida”. Aquest grup ha passat pels millors festivals amb un pop-folk fresc i festiu, amb tocs de música electrònica i sons llatins. I ho fan amb la incorporació de nous instruments com el sintetitzador, diferents percussions o bases electròniques que donen un altre caire als seus ritmes. Amb unes lletres carregades d’optimisme, divertides i efervescents, reforçades per un directe més que potent, Sense Sal ens convida viure i a trobar el nostre lloc al món.

Si voleu saber més de Sense Sal: www.sensesal.com

Sense Sal

Una mica més tard, a partir de les 23 h, podrem continuar amb aquesta dosi d’optimisme musical amb l’actuació, també per streaming, de Miki Núñez. Tot i la seva joventut, l’artista terrassenc que va participar al programa Operación Triunfo, rodat al Parc Audiovisual, i al Festival d’Eurovisió 2019, compta amb una àmplia experiència dins del món de la música. Actualment, Miki Núñez està immers en la seva primera gira, “Amuza”, mateix nom del seu primer treball discogràfic, del que ben segur podrem escoltar alguns temes en aquest concert que oferirà a la Festa Major de Terrassa.

Si voleu saber més sobre Miki Núñez: www.mikinunez.com

La música ens cura: concerts solidaris

La Festa Major sempre és sinònim de música. I aquest any, a més de gaudir de diferents actuacions musicals en streaming podrem participar al mateix temps del projecte solidari “La música ens cura. Pianos per als hospitals”. Una iniciativa emmarcada dins el programa Terrassa Vibra de foment de la música als espais públics i que en aquesta ocasió vincula cultura amb salut amb l’objectiu de recollir fons per a l’adquisició de dos pianos de cua: un destinat a l’Hospital de Terrassa i un a Mútua de Terrassa, per tal que la música en directe estigui sempre al costat de tothom i molt especialment de les persones que pateixen malalties.

Trobareu tota la programació de Festa Major a www.festamajorterrassa.cat