Que no pari la música! Dissabte de Festa Major: Jove Confinat, Mabel Flores i Doctor Prats!

Segon dia de Festa Major Confinada, avui també amb molta música de la mà de grups musicals terrassencs.

El Jove Confinat

L’espai que la Festa Major reserva tradicionalment als adolescents i joves, arriba aquest any en versió confinada i amb un total de 9 grups que ens oferiran entre 3 o 4 temes a través de streaming. A partir de les 19.30 h, diversitat musical i estils diferents amb les actuacions de David Sans, Jardín de Fàtima, Pangea, Marina Magaña, El Biri, Reverb, Noelia Ayesteram, El plan de Alberto o Impostores. Podeu seguir-les en directe a través de les xarxes socials del Consell Local de Joves de Terrassa.

David Sans, Jardín de Fàtima i Pangea

Marina Magaña, El Biri i Reverb

Noelia Ayesteram, El plan de Alberto i Impostores

Mabel Flores

Diferents gèneres musicals amb sons que van de la música mediterrània als ritmes llatins, aires del sud i el pop acompanyats de lletres fresques i carregades de força. Aquest és el concert que ens ofereix la terrassenca Mabel Flores és un dels noms que s’ha guanyat un lloc al panorama de la cançó d’autora actual. A les 22 h, la seva música fresca en streaming a: @canalterrassa @radioterrassa i instagram live @terrassafestamajor.

Si voleu saber més sobre Mabel Flores, cliqueu aquí!

Doctor Prats

I a partir de les 23h serà el torn de Doctor Prats. Amb només quatre anys de trajectòria, el conjunt terrassenc s’ha fet amb un lloc destacat dins el panorama musical, han publicat un total de tres àlbums i han fet més de 400 concerts. La seva barreja de pop, reggae, ska o rock, entre altres gèneres musicals, ha general un còctel que compta amb molts seguidors i seguidores, als que se’n sumaran moltes més aquesta nit en el directe que oferiran també a @canalterrassa @radioterrassa i instagram live @terrassafestamajor.

Voleu saber més sobre Doctor Prats?

Concerts solidaris

Com la resta de propostes musicals de Festa Major, les actuacions d’aquest dissabte també formen part del projecte solidari “Terrassa vibra a l’hospital”, on les persones que es connectin en streaming podran fer un donatiu, a partir d’1 euro, per a la compra de dos pianos de cua per als hospitals de Terrassa.

Tota la informació de la Festa Major Confinada a: www.festamajorterrassa.cat