Fem estiu en família: prop de 100 propostes infantils!

Amb l’arribada del bon temps, Terrassa s’omple de propostes culturals i d’oci amb el programa Fem Estiu i enguany, els nens i les nenes tenen molt de protagonisme en aquest cicle, que presenta gairebé un centenar de propostes de caràcter familiar.

El Fem Estiu ens ofereix tallers i espectacles perquè puguin gaudir, experimentar i deixar anar la seva imaginació.

De juny a setembre el programa Fem Estiu engloba tot un seguit de propostes, de les quals una bona part estan dirigides als infants.

L’estiu a la BCT Xarxa

Al Fem Estiu 2020 s’hi apleguen 76 activitats organitzades per la BCT Xarxa, com L’Hora del Conte, espectacle, tallers i sessions del Nascuts per Llegir, a més d’altres propostes alegres, disteses i fresques per a aquest estiu.

Descobreix el patrimoni de Terrassa tot jugant!

El Museu de Terrassa, per exemple, ens ofereix un ampli ventall també de tallers de temàtiques diverses, dirigits a infants de diferents edats, com « Una casa molt Alegre! », on la família Alegre de Sagrera ens vol ensenyar la seva casa modernista i ens vol obrir les portes del seu fantàstic jardí o «El conte de la Seu d’Ègara», on Nin i en Non han perdut un lleó del seu retaule i no saben on trobar-lo… Són una bona ocasió per aprendre mentre juguem!

Música i titelles, un any més al Festival Didó

Enguany, la cinquena edició del Festival Didó, organitzat per l’Associació Amics de la Música de Terrassa i el CEM Escola de Música i Grau Professional, també s’ha inclòs dins el cicle Fem Estiu i se celebrarà entre els dies 16 al 24 de juliol. Aquest festival de música i titelles inclourà diversos actes que tindran lloc a les biblioteques i també a la seu del CEM (Passeig del Vapor Gran núm.17).

Tallers i cabaret. Tub mateix!

Aquest estiu torna tota l’energia de Tub d’Assaig! Tallers per gaudir de les diverses disciplines del circ a infants de totes les edats. I un espectacle únic amb molts artistes diversos, el “Cabaret Tub Mateix”.

Vols conèixer els misteris de l’Arxiu Històric de Terrassa?

L’Arxiu ens ofereix activitats per a infants com “Qui s’ha menjat els papers de l’Arxiu?”, on haurem de buscar animalons a qui agraden tant les lletres que fins i tot se les volen cruspir! O fer l’arbre genealògic de la família Tafaner i aprofitarem per recórrer una mica la història de la nostra ciutat.

La companyia d’animació infantil La Xarxa també ha organitzat 9 espectacles familiars durant el mes d’agost: contacontes, titelles, teatre, música i, fins i tot, sessions de circ!

Pots consultar tota la informació sobre aquestes i altres activitats del Fem Estiu a: www.terrassa.cat/fem-estiu