Llança’t a la piscina!

Ja ha començat la temporada de bany a les piscines municipals. La calor apreta i una de les millors maneres de passar aquests dies i gaudir de l’estiu és posar-se a remull i refrescar-se a qualsevol de les quatre piscines municipals: Vallparadís, Sant Llorenç, La Maurina i Les Arenes, que estaran obertes enguany fins al 6 de setembre.

Aquest any, les piscines han adoptat diverses mesures i han adequant les seves instal·lacions per mantenir la seguretat del personal i de les persones usuàries i poder gaudir del bany amb totes les garanties.

Preus més baixos i menors de 14 anys, gratis

Degut a aquestes circumstàncies especials, les tarifes són més reduïdes. L’entrada serà gratuïta per a les persones menors de 14 anys (sempre acompanyades d’un adult). A partir dels 14 anys valdrà 2 euros, i 1,5 euros per a esplais i col·lectius. Hi haurà una targeta multibany de 10 entrades a un preu de 15 euros. Les entrades es poden comprar a les taquilles de les piscines o anticipadament al web www.terrassa.cat/piscines (amb 60 hores d’antel·lació).

Torn de matí o tarda: escull el teu!

Hi haurà un horari de matí i un altre de tarda per poder realitzar tasques de neteja i desinfecció: de 10.30 a 14.30 h i de 15.30 a 19.30 h. L’aforament serà d’un terç de la capacitat per assegurar la distància de seguretat, tant a la zona de platja com a dins de l’aigua. Així, Vallparadís podrà acollir fins a un màxim de 1.000 usuaris i usuàries, 500 al torn de matí i 500 al torn de tarda. A Sant Llorenç, la Maurina i Les Arenes el límit d’aforament serà de 100 persones al torn de matí i 100 al torn de tarda.

Els serveis de guarda roba i vestidors estaran tancats i es reduiran els aforaments i l’accés als lavabos per garantir la distància social dins els espais comuns. Per evitar cues i inconvenients s’han ampliat les taquilles i s’ha reforçat l’atenció i la informació a les persones usuàries, que disposaran també de material per a la desinfecció i neteja de mans i calçat.

Aquest any, tornem a gaudir de les piscines! Però sempre amb responsabilitat i amb totes les precaucions.

Més informació: www.terrassa.cat/piscines