Terrassa a cop de pedal

T’agrada anar en bici? És el teu vehicle habitual per moure’t per la ciutat? Tant si ho és com no, aquest estiu prova a pedalar per Terrassa i a recórrer la ciutat sencera.

Dona un tomb per Vallparadís, arriba fins a la Dona Treballadora i fes un descans entre els arbres al Parc de Guernika…

Descarrega’t el mapa del “Pedal pedal” i comença a fer passejades demà mateix. El plànol connecta diferents punts d’interès de Terrassa i calcula la distància i el temps que trigarem anant en bicicleta entre un punt i l’altre. Una proposta magnífica per descobrir la ciutat, fer salut, i al mateix temps apuntar-se a la Revolució Verda, contribuint així a una mobilitat més sostenible i segura i a un aire més net. Una forma no contaminant de desplaçar-nos per la ciutat i que garanteix poder mantenir la distància de seguretat entre les persones.

Amb el “Pedal a pedal” descobrirem que anar en bicicleta de la plaça Vella a l’Estació del Nord ens portarà només 5 minuts i que dos punts en aparença llunyans com la plaça del Roc Blanc o la plaça del Doré es poden recórrer en tan sols 8 minuts. Amb el “Pedal a pedal” trobaràs tota la informació per poder desplaçar-te a la feina, fer encàrrecs o visitar els principals monuments de la ciutat. Anima’t, agafa la bici!

Aquí trobaràs més informació sobre el “Pedal a pedal” www.terrassa.cat/pedal-a-pedal

I si la bicicleta no fa per tu, fes-li una ullada al mapa del “Pas a pas“ i veuràs els temps i les distàncies entre diferents punts de la ciutat, en aquest cas, calculats fent-los a peu.

Per a més informació: https://www.terrassa.cat/pasapas