Ja és aquí el 39é Festival de Jazz Terrassa

El dimecres 30 de setembre el Pati Exterior de la Nova Jazz Cava serà l’escenari de la presentació del Festival d’aquest any. Una edició que arriba desprès d’un obligat ajornament provocat per la situació sanitària. Amb la reprogramació del Festival, Terrassa tornarà a gaudir de la que sens dubte és la històrica banda sonora de la ciutat amb un ampli ventall de propostes jazzístiques. Aquest any, i del 8 al 31 d’octubre la Nova Jazz Cava tornarà a ser l’epicentre del millor jazz del país. La clàssica “Nit de Blues” es celebrarà el 21 de novembre.

El Festival viurà la seva presentació el 30 de setembre amb amb un concert d’Atenea Carter & Groove Collective al pati de la Nova Jazz Cava i s’iniciarà oficialment el 8 d’octubre amb el concert de Gran Reserva, amb el trompetista terrassenc Josep Maria Farràs al capdavant.

Concerts a l’aire lliure i en streaming

Un Festival que conserva bona part del seu caràcter transversal i popular amb diferents concerts a l’aire lliure en escenaris com el Pati exterior de la Nova Jazz Cava, el pati del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya o actuacions a l’espai Vapor de la Casa de la Música de Terrassa, l’Ateneu Candela o el Cine Club dels Amics de les Arts. A més, molts dels concerts programats es retransmetran a través de les xarxes socials i per Canal Terrassa Vallès per tal de fer arribar a tothom la màgia del Jazz.

El Festival oferirà les actuacions d’un ampli ventall de grans artistes del jazz amb una extensa trajectòria i diversitat estilística com Jorge Pardo, Antonio Serrano, Josemi Carmona, Javier Colina, Borja Barrueta o Perico Sambeat, juntament amb Músics de primer nivell de l’escena jazzística catalana com Laia Porta, Smack Big Dab, Afro Blue, Lady Soul o Agustí Mas, entre d’altres.

El certamen també comptarà amb noms de talla internacional com el pianista franco-israelià Yonathan Avishai o el pianista i compositor congolès, resident a París, Ray Lema, que presentarà a la Nova Jazz Cava el seu darrer projecte “Transcendence”, en el seu debut al Festival.

Viu i gaudeix de la música, del Jazz i de la Cultura a Terrassa!

Més informació i reserva d’entrades a: https://www.jazzterrassa.org