La Millor oferta musical Km0 de la mà de la Casa de la Música de Terrassa

La Casa de la Música de Terrassa continúa amb la seva aposta per consolidar l’espai El Vapor com a centre neuràlgic destinat a la creació, la formació i la música en directe.

Entenent la música com element de transformació, la programació estable de la Casa de la Música de Terrassa per aquesta tardor suma artistes ja consolidats al talent emergent i les formacions locals. Tot amb l’objectiu de fer emergir els valors locals i generar oportunitats als i les artistes del territori.

Amb aquest objectiu, la Casa de la Música de Terrassa ens presenta diferents propostes per gaudir de la música en directe durant els propers mesos:

Divendres 25 de setembre Muzak & Cromlec

A l’espai El Vapor tindrem l’oportunitat de gaudir d’un doble concert. Muzak oferirà una primera actuació que servirà per obrir la temporada de concerts de tardor, Km. 0. Un projecte que vol apropar a escenaris professionals, bandes que encara no han arribat al gran públic. A aquest concert s’hi afegirà el grup Cromlec, dos intèrprets que han reprès el seu projecte musical desprès d’uns anys.

Dissabte 2 d’octubre L’Òstia del segle & Aini’s Answer

El divendres 2 d’octubre, una doble actuació de la mà de les bandes L’Òstia del Segle i Aini’s Answer, dos grups, que van ser distingits amb la beca Km.0 l’any 2019, i que oferiran un recull de temes propis al públic assistent.

Divendres 14 de novembre Hereus del Beat & Re-Fugees

El dissabte 14 de novembre Hereus del Beat i The Re-fugees visitaran El Vapor de la Casa de la Música per oferir les seves lletres més punyents i reivindicatives,

Divendres 12 de desembre The Sappy’s & Genoma

El dissabte 12 de desembre serà el torn de The Sappys i el seu estil punk acompanyat de tocs de rock alternatiu. També tindrem l’oportunitat de veure en directe l’actuació de Genoma, un conjunt més proper als sons del metal. Tots dos grups han estat guanyadors de les beques Casa de la Música Km.0,

Recordeu que es respectaran totes mesures de seguretat i que l’aforament és limitat. Per a més informació i compra d’entrades:

https://www.casadelamusica.cat/index.php/concerts/agenda-de-concerts