El TNT aixeca el teló a Terrassa!

Les propostes escèniques més arriscades, trencadores i innovadores visitaran de nou Terrassa en la que serà la tretzena edició del Festival TNT (Terrassa Noves Tendències). Un certamen que ens convida a conèixer les darreres tendències del món de les arts escèniques a través d’un total de 15 espectacles representats a diferents zones de la ciutat entre el 9 i l’11 d’octubre.

De ben segur la programació d’aquest any, com en anteriors edicions, no deixarà ningú indiferent amb un seguit d’espectacles que ens conviden a la reflexió i a fomentar l’esperit crític entre els espectadors a través d’una programació que aquest any ens arriba distribuïda en peces comunitàries, nous formats i espectadors actius.

Un cop més, la programació reuneix actuacions de carrer a l’aire lliure amb altres que es duran a terme a diferents espais com la Torre del Palau, el Cinema Catalunya, la Nova Jazz Cava, l’Ateneu Candela o els teatres Principal i Alegria. Un seguit d’espectacles que s’organitzaran amb totes les garanties i mesures de seguretat, tant per al públic com per els i les professionals.

Entre els artistes que aquest any visitaran Terrassa en el marc del Festival, destaquen noms com Xavier Bobés, José y sus hermanas, Juana Dolores, Núria Guiu, Quim Bigas, Azkona&Toloza i Edurne Rubio, entre molts altres.

Un Festival que també reserva un espai molt destacat i especial per al públic més familiar a través del TNT Kids, amb una programació adaptada als més joves i les seves famílies.

Vine i coneix les darreres tendències de les arts escèniques a Terrassa!

Vine i gaudeix del TNT!

Més informació i programació a https://tnt.cat