El Cicle Gaudí arriba al barri d’Ègara

Terrassa és una ciutat de cine. Una ciutat on s’escriu, s’estudia, es filma i es clar…Es veu cinema!

I a partir d’ara, l’oferta de projeccions a la ciutat creix amb l’arribada del cicle Gaudí. Fins el proper mes de desembre, l’Ajuntament de Terrassa, de la mà de l’Acadèmia del Cinema Català i amb la col·laboració del Grup de Dones d’Ègara i de l’Associació de veïns i veïnes del barri, porten a la ciutat aquest circuit estable de cinema català que ens permetrà acostar-nos al millor cinema produït a Catalunya i obrir l’oferta cultural professional als barris de la ciutat.

D’aquesta forma, el darrer divendres de cada mes i fins el proper mes de desembre es projectaran un total de tres pel·lícules :

Divendres 23 d’Octubre a les 21 h:
El meu germà persegueix dinosaures de Stefano Cipani
Divendres 20 de novembre a les 21 h:
La Boda de Rosa, d’Iciar Bollaín
Divendres 18 de desembre a les 21 h:
Las niñas, de Pilar Palomero

Les projeccions es duran a terme a la Sala Polivalent de l’Escola Nova Electra gràcies a la col·laboració de la direcció del centre i de l’Associació de Mares i Pares de l’escola. A més, algunes de les sessions permetran conèixer part de l’equip de les pel·lícules ja que està prevista la seva assistència per participar en un petit col·loqui amb les persones assistents.

Una gran oportunitat de veure bon cinema al costat de casa i, al mateix temps, contribuir a una causa solidària, ja que els ingressos aconseguits a la taquilla es destinaran íntegrament a projectes socials al barri d’Ègara.

Cal fer reserva prèvia a través del correu electrònic egaracine@gmail.com.

Anima’t i vine a veure el millor cinema, en català i al costat de casa!

Més informació a: www.terrassa.cat/cicle-gaudi