La música clàssica torna a l’Auditori de Terrassa

Amb l’Auditori Municipal de Terrassa com a epicentre, el diumenge 25 d’octubre es posa en marxa una nova edició de la Temporada Municipal de Música Clàssica de Terrassa. Una programació pensada per apropar aquest estil musical a tots els públics de la mà d’artistes com Gemma Humet, acompanyada de la Orquestra de Cambra Terrassa 48, la representació de l’òpera de Mozart “Bàstia i Bastiana” o un recital de piano de Marco Mezquida, entre d’altres.

Tot plegat sense oblidar tampoc les propostes pensades especialment per a infants i recollides en una nova edició del Terrassa Clàssics Kids, que reserva fins a tres espectacles pensats especialment per els més petits de casa.

El diumenge 25 d’octubre comença la Temporada amb “Projecte Beethoven”, de la mà de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 amb el Concert per a piano núm. 1 i la interpretació del pianista Daniel Ligorio, i la Simfonia núm. 1, en una versió per ensemble de corda. L’Orquestra de Cambra Terrassa 48 també serà la protagonista de l’espectacle “El gran quadern” diumenge 15 de novembre, sobre textos de la novel·la homònima d’Agota Kristof.

Projecte Beethoven: any 20202

El 22 de novembre el nens i les nenes tenen una cita amb l’espectacle “Mano y mano” de la companyia Sombras Chinas de Valeria Guglietti que forma part del programa d’aquest any del Terrasa Clàssics Kids, pensat especialment per el públic infantil i familiar.

Mano y Mano

El dia 28 de novembre la companyia Ensemble Contratemps serà l’encarregada de portar a escena l’Òpera de Mozart “Bàstia i Bastiana”, una peça escrita pel genial compositor quan només tenia 12 anys. Es tracta d’una òpera popular d’un acte amb un llibret basat en Les amours de Bastien und Bastienne, paròdia escrita per Favart i de Guerville sobre una comèdia pastoral de J.J. Rousseau.

Bastià i Bastiana

Diumenge 20 de desembre al migdia tindrem l’oportunitat de poder veure l’espectacle familiar “Notes & Films” a càrrec de l’Ensemble , emmarcat dins el Terrassa Clàssic Kids d’aquest any.

Notes & Films

El mateix diumenge, en horari de tarda, l’Auditori de Terrassa es vesteix de gala per rebre Gemma Humet. La cantautora terrassenca estarà acompanyada en aquesta ocasió per l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 en un concert en el que l’incomparable veu d’Humet troba el seu complement perfecte en els instruments de l’Orquestra.

El 17 de gener el públic més familiar tindrà l’oportunitat d’assistir a la darrera representació del Terrassa Clàssic Kids de la temporada de música d’octubre a gener. En aquest cas es tracta de l’espectacle “La Maleta”, que anirà a càrrec de l’Ensemble La nansa.

El 24 de gener serà de nou moment per poder escoltar en directe l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 i el concert “Panamericana, el gran viatge”.

I el 31 de gener Marco Mezquida serà el protagonista sobre l’escenari de l’Auditori Municipal amb el concert “Piano Solo”, on ens ofereix la possibilitat de participar del seu viatge estètic a través del jazz més avantguardista, la música contemporània, la popular o les melodies pop.

+Música

Com ja és habitual, i al marge de la programació estable de la Temporada de Música Clàssica, diferents entitats terrassenques organitzen també un ampli ventall d’actuacions a l’Auditori Municipal, agrupades sota la denominació +Música i que enguany recull més d’una desena de concerts.

Totes les propostes de la Temporada de Música Clàssica de Terrassa es poden consultar a: www.terrassamusicaclassica.cat