Torna la millor Música en directe a Terrassa

La Cultura i la Música a Terrassa segueixen molt vives. I una bona mostra d’això és la temporada de música moderna de Terrassa que aixeca el teló el 25 d’octubre i que s’allargarà fins el proper 20 de desembre amb una amplia i variada programació musical que reuneix noms com Pau Vallvé, Maria Arnal o Joan Amèric entre d’altres. Una oferta musical que va de la cançó d’autor a la música urbana o el trap en escenaris com la Nova Jazz Cava o el Teatre Principal.

Amb aquesta nova programació, el Terrassa Música Moderna vol, més que mai, reivindicar la música en directe com una experiència real i vital i poder gaudir-la amb tots els sentits.

El 25 d’octubre, Pau Vallvé presentarà a Terrassa el seu darrer treball “La vida és ara” Un disc auto-editat i enregistrat durant el confinament

L’1 de novembre, Terrassa acollirà la pre estrena de l’esperadissim nou projecte de Maria Arnal i Marcel Bagés al Teatre Principal, en un nou treball que recull cançons sobre els desafiaments humans i no humans d’un futur que es presenta més incert que mai.

Els dies 8 i 15 de de novembre, el Terrassa Música Clàssica recupera dos concerts ajornats en el seu moment: El de b1n0 + nara is neus (8 de novembre) i el de Sandra Bautista

El 22 de novembre serà el torn de Ginestà, una banda formada per la Júlia i el Pau Sarrasolsas amb un repertori on la música pop, la cançó protesta i el folk català són els grans protagonistes.

El 29 de novembre la Nova Jazz Cava serà l’escenari d’una doble actuació: d’una banda la d’Anna Andreu, que presentarà el seu treball “Els mals costums” i de l’altra, el concert de Da Souza, on la formació mallorquina presentarà el seu últim disc “Salsa agredolça”

I el 13 de desembre, nova doble cita a la Nova Jazz Cava. Sobre l’escenari podrem veure les actuacions de Yudi Saint X amb els sons pop com a grans protagonistes i de Kids From Mars, que amb només 17 anys ja han publicat dos treballs discogràfics i han actuat en alguns dels festivals més importants del país.

Terrassa Música Moderna tancarà programació el 20 de desembre amb l’actuació de Meritxell Neddermann, una artista que ha aconseguit crear el seu propi estil que s’alimenta de diversos paisatges musicals, des de la música clàssica al jazz passant per l’estil més indie

Consulta els detalls de la programació i compra les entrades a:
www.terrassamusicamoderna.cat