La fotografia, gran protagonista del mes de novembre

Una fotografia pot transmetre moltes emocions i despertar interpretacions molt diferents. Una forma de creació artística, d’entendre la realitat o el moment a través de l’ull de la càmera.

Aquest mes de novembre tenim l’oportunitat de poder veure els treballs de diferents fotògrafs i fotògrafes gràcies a la primera edició del Festival EMOTIVA. El certamen arriba de la mà de la Xarxa Fotogràfica de Terrassa (Xafa’t) amb l’objectiu d’apropar i despertar l’interès del públic en general pel món de la fotografia, dinamitzar els diferents locals i entitats que acolliran les exposicions així com també obrir i donar a conèixer Terrassa com a ciutat fotogràfica.

Malgrat la situació actual, des de Xafa’t han decidit apostar pel Festival i mantenir la major part de les exposicions previstes en aquesta primera edició del certamen. Així, entre el 2 i el 28 de novembre, 17 espais expositius com ara els locals d’Els Amics de les Arts, Castellers de Terrassa, FotoClub Terrassa, el Centre Excursionista de Terrassa i llibreries com La Temerària o Llibreria Cinta, entre altres, acolliran les exposicions de més de 50 fotògrafs i fotògrafes convidades a mostrar els seus treballs.

Entre les persones que exposaran la seva obra hi trobem Vicenç Villatoro, Miriam Lázaro, Gala Espín, Cristina Capellades o Marta Garcia.

Segons han explicat des de la Xarxa Fotogràfica de Terrassa, la intenció del Festival es convertir-se en una cita anual i entrar de ple dins el calendari d’activitats culturals que es celebren a la ciutat.

Per conèixer tots els detalls al voltant d’aquesta primera edició de l’EMOTIVA visita:

www.xafat.cat/emotiva/ o el perfil d’Instagram @emotiva_festival