Robots, les històries d’amor del futur

Els robots són les noves criatures del planeta Terra. Estem preparats per a introduir la intel·ligència artificial a les nostres vides? Aquest és l’argument de fons de “Robots. Les històries d’amor del futur”, el documental del mes de novembre del Cinema Catalunya que ara podem gaudir online i de manera gratuïta, com alternativa al tancament de les sales per les restriccions contra la Covid-19.

“Robots”, de la directora alemanya Isa Willinger, revela la manera com la convivència amb la intel·ligència artificial afectarà les nostres vides i com els robots, en un futur no molt llunyà, en formaran part. Al documental podem veure dues històries que reforcen aquesta idea. Quan Chuck compra Harmony, la seva futura parella robot, li sorprèn que li agradin els llibres i que pugui mantenir converses sobre temes transcendentals. Al Japó, el robot Pepper arriba a la llar de l’àvia Sakurai per fer-li companyia, però resulta ser força despistat…

Són només dos exemples d’humanoides dotats d’ intel·ligència artificial que deixaran de ser una curiositat en un centre comercial o en la recepció d’una empresa i faran un pas endavant per esdevenir una part fonamental a les nostres llars.

Per a poder visionar el documental cal seguir els següents passos:

  1. Omple el formulari i aconsegueix el codi.
  2. Visita el web, introdueix el codi i gaudeix del visionat.

El documental es pot veure des del 6 de novembre i durant dues setmanes. Els visionats són limitats. No et quedis sense el teu codi!