El món de la ciència com mai l’havies vist!

Fins el proper 29 de novembre tens la oportunitat de poder apropar-te al món de la ciència i conèixer els darrers avanços científics d’una forma atractiva, propera i adreçada a tot tipus de públic.

Terrassa se suma així, un any més, a la commemoració de la Setmana de la Ciència, que enguany arriba a la seva 25ª edició convertida en el certamen anual de divulgació científica més important d’Europa.

En aquesta ocasió, la Setmana se centra en l’epidèmia de la Covid-19, la seva evolució global i l’estat de la recerca sobre el coronavirus SARS-CoV-2. La programació s’ha adaptat a la situació sanitària actual, organitzant algunes propostes presencials i combinant-les amb altres que es duran a terme de forma telemàtica.

L’Ajuntament de Terrassa, conjuntament amb l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual (ESEIAAT), la Facultat d’Òptica i Optometria (FOOT), el Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) i el Museu de Terrassa han impulsat un total de 15 activitats que es duran a terme entre el 18 i el 28 de novembre.

Un seguit d’accions i propostes que passen per diferents jornades de portes obertes:

  • Dissabte 21 i diumenge 22 de novembre: portes obertes a la Casa Alegre de Sagrera, La Seu d’Ègara i el Castell Cartoixa de Vallparadís.
  • Diumenge 22 de novembre: jornada de portes obertes al Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya.

D’altra banda, també s’han programat tallers familiars i xerrades virtuals sota demanda. Una programació elaborada respectant la normativa vigent i aplicant totes les mesures de seguretat i prevenció necessàries.

La Setmana de la Ciència a Terrassa s’inicia dijous 18 de novembre i culminarà el proper dia 28 de novembre amb una jornada virtual de divulgació científica.

Pots consultar tota la programació i els horaris de les diferents activitats programades:
www.terrassa.cat/setmana-de-la-ciencia