Fes esport sense moure’t de casa a través del canal de YouTube de l’Ajuntament

Vols practicar esport de forma saludable i segura? Suma’t al ‘Mou-te!’, el programa d’activitat física i saludable que organitza l’Ajuntament amb diverses entitats de la ciutat. Degut a la Covid-19, aquesta edició no podrà ser presencial, però podràs seguir totes les activitats des de casa, sense haver-te de desplaçar!

Fins a finals de desembre els serveis de Salut i Esports de l’Ajuntament han elaborat diferents vídeos amb pràctiques esportives diverses, adreçats a tota la ciutadania. Totes les activitats previstes s’han reformulat i les pots seguir en format virtual a través del canal de Youtube de l’Ajuntament. Podràs mirar-los tantes vegades com vulguis i gaudir de diferents disciplines esportives amb només un sol clic!

Parcs saludables

Sessions dirigides per especialistes en activitat física, que mostra com funcionen els aparells de jocs biosaludables ubicats en diferents parcs de la ciutat. Adreçades al col·lectiu de gent gran i a totes aquelles persones que volen millorar la forma física.

Iniciació a la marxa nòrdica

Classes per aprendre i consolidar la tècnica de la marxa nòrdica, un esport basat en el moviment de tot el cos que millora la força muscular, el sistema cardiovascular, la coordinació i la mobilitat. Adreçada a la població adulta i especialment indicada per a les persones que han de prevenir el limfedema.

Qigong / Txikung

Tècnica d’origen xinès que, a partir d’exercicis, integra el cos a través de moviments, de postures, d’una respiració diafragmàtica i de la ment atenta. Adreçada a tota la ciutadania.

L’activitat física aporta molts beneficis per la salut física, mental, emocional i social, permetent una vida més saludable i amb millor qualitat de vida.

Per a més informació: terrassa.cat/moute