Ganes de Nadal i moltes ganes de Jazz a Terrassa!

El Festival de Jazz de Terrassa ha tornat a convertir Terrassa en la capital del Jazz, fent d’aquest estil musical l’autèntica banda sonora de la ciutat. Una banda sonora que ara continuarà sonant al ritme que marca la Nova Jazz Cava amb l’inici de la Temporada Estable 2020-2021 i amb la programació d’un extens cicle de concerts que contempla també un cicle d’actuacions pensat especialment per les festes de Nadal.

De la mà de Jazz Terrassa- Club de Jazz d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals tindrem la oportunitat de gaudir d’un ampli ventall d’actuacions amb la reobertura de la Nova Jazz Cava i aplicant totes les mesures de prevenció per tal de mantenir la seguretat del públic i dels professionals.

Així, el dijous 3 de desembre podrem assistir a la Jam session que ens oferirà Víctor Carrascosa Grup, un quartet format per Víctor Carrascosa a la trompera, Guillem García al piano, Camil Arcarazo al contrabaix i Enric Fuster a la bateria.

L’endemà, divendres 4 de desembre, la cita serà amb Rita Payés & Joan Fort quartet, amb Rita Payés al trombó, Joan Fort a la guitarra, Horacio Fumero al contrabaix i Andreu Pitarch a la bateria.

Rita Payés

Per posar punt i final a les actuacions d’aquest primer cap de setmana de desembre, dissabte 5 de desembre, la Nova Jazz Cava acollirà l’actuació de Victor de Diego Group, amb Victor de Diego al saxo, Roger Mas al piano, Martín Leiton al contrabaix i Marc Miralta a la bateria.

Dijous 10 de desembre, la programació estable de la Jazz Cava continua amb una Jam Session a càrrec del Taller de Músics de l’Escola Superior d’Estudis Musicals (ESEM) amb Alvaro Imperial Trio Feat. Pablo Martín, amb Alvaro Imperial a la guitarra, Pablo Martín al saxo, Héctor Tejedo al contrabaix i Ancor Miranda a la bateria.

Divendres 11 de desembre serà el torn de la música de Goodman-Hamptonc Tribute Quintet, un conjunt que vol evocar un dels màxims exponents de l’Era del Swing dels anys 40, el quintet format per Benny Goodman, Lionel Hampton, Teddy Wilson, Gene Krupa i Artie Berstein. Un tribut que arriba de la mà de Francesc Puig al clarinet, Felix de Blas al vibràfon, Xavier Algans al piano, Artur Regada al contrabaix i Olivier Rocque a la bateria.

Goodman-Hampton Tribute Quintet

I dissabte 12 de desembre, Lucas Delgado & Juan Pastor presentaran a la Nova Jazz Cava el disc “La punta del Iceberg” amb un repertori de cançons basades en el llenguatge del Jazz amb influències de música clàssica, folk o rock.

La programació a la Nova Jazz Cava continua el dijous 17 de desembre amb una Jam Session a càrrec de Pau Bombardó Grup, amb Glòria Torres al saxo i veu, Alejandro di Costanzo al piano, Oriol Roca Dalmau al contrabaix i Pau Bombardó a la bateria.

I divendres 18 de desembre tindrem l’oportunitat de gaudir d’autèntic “Italian Swuing” a càrrec de Frank Dubé & Manuel Vallribera. Un duet format per la veu de Frank Dubé acompanyada de Manuel Vallribera al piano

Dissabte 19 de desembre serà el torn de Geni Barry Quartet, amb un autèntic virtuós del vibràfon com Geni Barry, un geni autodidacta que farà gaudir el públic acompanyat d’Albert Bover al piano, Manel Fortià al contrabaix i Ramón Angel Rey a la bateria.

Una àmplia oferta musical que reserva un espai molt especial per aquestes festes de Nadal amb una programació molt especial.

Els dies 25 i 26 de desembre, Nadal i Sant Esteve, la Nova Jazz Cava acollirà els concerts de Charlie Parker Centennial Celebration amb Guim G. Balasch al saxo, Luismi Segurado al piano, Pere Loewe al contrabaix i Enrique Heredia a la bateria.

El dijous 31 de desembre i el divendres 1 de gener, els Old Cats Swing Band, amb Josep Maria Farràs, Adrià Font, Pau Casares, Òscar Font, Artur Regada i Federico Mazzanti faran les delícies del públic en dues dates ben assenyalades del calendari nadalenc.

I el dissabte 2 de gener, Dani Nel·lo interpretarà peces d’alguns saxofonistes històrics del panorama musical com Arnett Cobb, Noble Watts o Red Prysock.

Per acabar amb aquesta gran oferta jazzística, el dimarts 5 de gener en el marc d ela 17ª Blues & Boogie Reunion podrem assistir al concert de Fabrice Eulry, Kike Jambalaya i Lluís Coloma

I el dia de Reis, dimecres 6 de gener serà el torn de Fabrice Eulry, Cristian Poyo i Llúis Coloma.

Podeu consultar els horaris i tota la programació a http://www.jazzterrassa.org

Tots els concerts es faran sense pausa i amb un aforament limitat adequat a les directrius de Protecció Civil dictaminades en cada moment. Es recomana comprar les entrades On Line i cal recordar que els concerts gratuïts requereixen de reserva prèvia al web http://www.jazzterrassa.org

El públic haurà de portar la mascareta posada en tot moment tant per accedir a l’equipament com durant el concert. A més, es garantirà la distancia física entre persones d’acord amb les indicacions sanitàries.

L’organització posarà a l’abast del públic dispensadors de gel hidroalcohòlic i els accessos tant d’entrada com de sortida es faran de manera esglaonada

La cultura i la música tornen amb força i són més vives que mai a Terrassa!