De l’11 al 17 de desembre, el Catalunya presenta…

Aquesta setmana el Cinema Catalunya ens ofereix les següents pel·lícules:

NIEVA EN BENIDORM

(Espanya. 2020). 117 minuts. 
Digital. Versió doblada al castellà i VOSE en anglès.
Direcció: Isabel Coixet.
Intèrprets: Timothy Spall, Sarita Choudhury, Carmen Machi, Pedro Casablanc … 

Peter Riordan és un home solitari, maniàtic i metòdic, obsessionat pels fenòmens meteorològics. Quan li donen la jubilació anticipada en el banc de Manchester on treballa, decideix visitar el seu germà Daniel, que viu a Benidorm. Un cop arribat, descobreix que Daniel, que es propietari d’un club de burlesque, ha desaparegut. En la seva recerca, l’ajudarà Alex; un dona que treballa en el club.

 
HORARIS: 

Divendres: 16:45 / 19:40 (VOSE)
Dissabte: 16:45 / 19:40  
Diumenge: 16:45 / 19:40 (VOSE)
Dimecres: 16:45 
Dijous: 16:45 / 19:40  Sala 1.
No recomanada per a menors de 12 anys. 

TERRA DE TELERS

(Espanya. 2020). 118 minuts. 
Digital. Versió original en català.
Direcció: Joan Francesc Charansonnet.
Intèrprets: Ramón Godino, Miquel Sitjar, Alba López, Montse Ribadellas…

Any 1921. Julieta, de sis anys, es trasllada a la que esdevindrà la seva nova llar; una colònia que neix al voltant d’una fàbrica, que ha de transformar la societat. Mitjançant els seus ulls, veiem el pas del temps, els canvis de la història i la indústria, i les seves repercussions en la societat. Un homenatge a la gent anònima que amb el seu esforç va fer créixer el nostre país.

 
HORARIS: 

Divendres: 17:00
Dissabte: 17:00 
Diumenge: 17:00
Dimecres: 17:00
Dijous: 17:00Sala 2.
No recomanada per a menors de 12 anys.

SENTIMENTAL

(Espanya. 2020). 78 minuts. 
Digital. Versió original en castellà.
Direcció: Cesc Gay.
Intèrprets: Alberto San Juan, Belén Cuesta, Javier Cámara, Griselda Siciliani…

Julio i Ana fa més de quinze anys que estan junts. És una parella que ja ni es mira ni es toca. Una nit, Ana convida a casa als veïns de dalt, Salva i Laura. Una parella més jove que ells, amable i simpàtica, que han fet dels seus sorolls una molèstia per a Julio i Ana. Durant el sopar, els veïns de dalt els faran una proposta inusual i sorprenent.
Adaptació cinematogràfica de l’obra de teatre escrita pel mateix Cesc Gay.

 
HORARIS: 

Divendres: 20:00 
Dissabte: 20:00  
Diumenge: 20:00 
Dimecres: 20:00
Dijous: 20:00  Sala 2.
No recomanada per a menors de 16 anys. 

LA RONDA
(Filmoteca de Catalunya)

La Ronde (França1950). 105 minuts.
Digital. VOSE en francès.
Direcció: Max Ophüls.
Intèrprets: Simone Signoret, Anton Walbrook, Serge Reggiani…

Pel·lícula basada en l’obra de teatre d’Arthur Schnizler i que ens mostra diferents històries ambientades en la Viena del 1900. Vivències de seducció, amor i desavinences, que es van relacionant entre elles, explicades per un narrador que segueix un cercle amorós. Soldats, aristòcrates, actrius, criades, poetes, prostitutes…, són alguns dels personatges que entrecreuen les seves vides, en una denúncia de la doble moral burgesa. 

 
HORARIS: Dimecres:  20:00 hores.Sala 1.
Apta per a tots els públics