Aquest Nadal, viu la màgia del circ!

El Circ és màgia, il·lusió, imaginació i és història. Sobretot si parlem del Circ Raluy, creat a finals dels anys 80 per Carles Raluy amb la idea d’impulsar un Circ que estigués inspirat en els grans circs que havien recorregut el territori en el passat. Un circ a l’antiga que ara arriba a Terrassa sumant la tradició del circ tradicional i les aportacions més contemporànies i que ara s’uneixen sota la màgica carpa del Teatre Circ Rosa Raluy, que estarà a Terrassa del 3 de desembre i fins el proper 10 de gener. Ubicat a la Plaça Nova, el Circ Rosa Raluy ens convida a conèixer i endinsar-nos en el seu darrer espectacle “Vekante”, una paraula de la llengua esperanto que es tradueix com a “despertar”. En aquesta nova proposta, i a través d’un espectacle farcit de màgia, imaginació i fantasia, s’ens narra la història d’un jove acròbata que deixa de somiar per despertar en un món de ballarins, pallassos, actors i actrius del que aquest jove passarà a formar part. Si el vols acompanyar en aquest fantàstic viatge per aquest món de màgia i d’il·lusió, però també d’esforç i de sacrifici, acosta’t a la Plaça Nova de Terrassa per conèixer el Circ Rosa Raluy durant aquestes festes de nadal.

La imagen puede contener: 4 personas, interior, texto que dice "StasikBiel Photographer"
Fotografia de: http://www.rosaraluy.com

Un recorregut per la història del circ que comença en el mateix hall d’entrada a la carpa on trobaràs un veritable Museu al voltant del Circ i de la família Raluy amb objectes i fotografies que et permetran conèixer la seva trajectòria i la seva evolució al llarg dels anys.

Més informació i venda d’entrades a: https://www.rosaraluy.com/ca/