Aquest Nadal regala solidaritat!

Anima’t i participa a la primera edició de la cursa solidària Vicente Ferrer “1km1vida”. Una iniciativa impulsada per l’atleta terrassenca Carme Ballesteros i organitzada pel Consell Esportiu del Vallès Occidental-Terrassa.

La iniciativa està pensada per a que tothom pugui participar, independentment de la seva edat o preparació. 

La cursa, de cinc quilòmetres, es podrà disputar entre el 29 de desembre i el 10 de gener i cadascú la podrà fer a l’hora i al lloc que més li agradi, corrent o caminant. Una prova que en la seva primera edició coincideix amb el 50è aniversari de la Fundació Vicente Ferrer i el 10è de la mort del missioner que va treballar a l’Anantapur, una població a la que es destinaran els diners que es recullin a la cursa amb l’objectiu de combatre la Covid-19 en una zona especialment afectada de la Índia.

La inscripció a la cursa es pot fer a través de la pàgina web https://www.rockthesport.com/es/evento/un-km-una-vida i en el preu, de 12 euros, s’inclou la samarreta oficial i una entrada per un dia al gimnàs QSport. 

Així que si aquest Nadal vols sumar-te a una causa solidària fent salut al mateix temps, no deixis passar la oportunitat i fes ja la teva inscripció! 

L’objectiu de l’organització és que, en les properes edicions, la Cursa Vicente Ferrer entri a formar part del calendari de curses atlètiques de la ciutat.