Vine a buscar el nou calendari 2021 de Terrassa Gastronòmica!

S’han editat 2.000 exemplars que es poden recollir de forma totalment gratuïta a l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Terrassa i als mercats municipals de la Independència i de Sant Pere

Vols saber quins són els productes de proximitat que pots trobar a Terrassa i comarca?  Conèixer els productors i productores, els restaurants que elaboren plats amb aquests productes o descobrir receptes per fer cada un dels mesos de l’any i elaborades amb productes de temporada? 

Tot això i més és el que podem trobar en la nova edició, la tercera, del calendari Terrassa Gastronòmica, editat per l’Ajuntament de Terrassa i coordinat des de Terrassa Gastronòmica amb la col·laboració de les Fundacions Sant Galderic, Miquel Agustí i el Gremi empresarial d’Hostaleria de Terrassa i comarca.

En aquesta nova edició, el calendari recull els principals productes de  proximitat de cada època de l’any així com els productes singulars de Terrassa Gastronòmica: Del pa de Munt al Cardinal, passant pel Dàcar i fins el Cigró Menut o la Botifarra Terregada.  A més, també es pot trobar informació dels productors i elaboradors, dels restaurants adherits a Terrassa Gastronòmica i al voltant dels principals esdeveniments i activitats que se celebren a la ciutat al llarg de l’any vinculats a la gastronomia local. 

Un calendari que, a més de permetre estar al dia, també ens permet descobrir i conèixer una mica més l’excel·lència de la nostra gastronomia a través d’un recull dels productes locals de temporada i els provinents de l’horta dels pagesos de Terrassa i comarca que es poden adquirir a les parades dels Mercats Municipals i a les masies o als diferents punts de venda dels mateixos productors. 

A més, el nou calendari incorpora un plat/recepta per a cada mes de l’any elaborats per alumnes dels Cicles Formatius de Cuina i Gastronomia i de Forneria, Pastisseria i Confiteria de l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès- Restaurant-Escola Torre Mossèn Homs.

I com a mostra de la riquesa i varietat dels productes locals, el calendari també incorpora per a cada un dels mesos de l’any, productes seleccionats de la cistella de Terrassa Gastronòmica, una relació dels seus productors i productores i els punts de venda on es poden trobar.

L’Ajuntament de Terrassa ha editat un total de 2.000 unitats del Calendari Gastronòmic 2021 que les persones interessades podran recollir de forma totalment gratuïta a partir del dia 17 de desembre a l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Terrassa (Masia Freixa) i als mercats municipals de la Independència i de Sant Pere. A més, els calendaris també s’han distribuït entre els diferents restaurants, establiments, entitats i associacions que formen part de Terrassa Gastronòmica.