La Sala Muncunill ens convida a viure l’Art Visual a través dels sentits

La temporada municipal d’Arts Visuals a Terrassa arrenca amb força aquest any 2021. Entre el 16 de gener i el 14 de març, la Sala Muncunill acull la mostra Lentament una olor al fons de la teva mirada. Es tracta d’una exposició impulsada per l’Ajuntament de Terrassa amb la col·laboració de la Fundació Ernesto Ventós i que portarà a la nostra ciutat una part del fons de la col·lecció olorVISUAL d’aquesta Fundació, considerada com una de les col·leccions d’art contemporani més importants del país.

Per primera vegada a la ciutat, es podran veure juntes obres dels terrassencs Antoni Miralda, Francesc Abad i Pep Agut, juntament amb els treballs d’artistes com Joan Fontcuberta, Juan Bufill, Juan Uslé, Carme Calvo o Ignasi Aballí, entre molts altres. La mostra està comissariada per Pedro Torres i presenta un total de 48 obres de disciplines artístiques diverses com la pintura, l’escultura, el vídeo o la fotografia.

Les persones que es vulguin apropar fins a la Sala Muncunill podran gaudir d’una exposició que ens convida a apropar-nos a les obres mitjançant la mirada i els sentits com l’olfacte per, d’aquesta forma, interpretar i connectar amb cada una de les obres a través dels nostres propis sentits i les sensacions que ens desperten. La mostra està pensada i estructurada en quatre grans àmbits: Visió negada i borrosa, visió del paisatge, visió de rostres i visió abstracta i on cada una de les obres de la col·lecció està acompanyada d’un text que la relaciona amb el sentit de l’olfacte.

L’exposició Lentament una olor al fons de la teva mirada es podrà visitar fins el proper 14 de març a la Sala Muncunill, de dimarts a divendres de 16 a 20 h; dissabtes d’11 a 14 h i de 16 a 20 h i diumenges d’11 a 14 h.

Amb l’objectiu de garantir les mesures de prevenció per fer front a la Covid-19, per accedir a l’exposició serà obligatori l’ús de mascareta, mantenir la distància de seguretat i seguir en tot moment les indicacions del personal responsable de la sala.

Per a més informació: www.terrassa.cat/sala-muncunill