“L’atracció del blanc, la seducció de la fibra” arriba al Museu Tèxtil

El blanc és un color estretament vinculat a la cultura mediterrània al llarg de la història i que ha marcat, d’una o altra forma, des de les tonalitats de la nostra roba a la imatge de les nostres llars, passant per molts altres elements de la nostra vida quotidiana.

El Museu Tèxtil ens proposa aquests dies visitar una nova exposició que ens convida a endinsar-nos en un viatge al voltant del concepte de les fibres tèxtils i el color blanc. Tot plegat, a través de les obres de diferents artistes, que, mitjançant diverses disciplines, ens ajuden a apropar-nos a la temàtica de l’exposició.

L’atracció del blanc, la seducció de la fibra és una mostra organitzada per l’Associació d’Artistes i Artesans del FAD (Foment de les Arts i del Disseny) que es podrà visitar al Museu Tèxtil entre el 24 de gener i el 4 d’abril.

A l’exposició es poden contemplar un conjunt de treballs realitzats per diferents artistes que formen part de l’Associació d’Artistes i Artesans del FAD i que sobre la base del color blanc o l’absència de color, estableixen el punt de partida de les seves obres i ens conviden a reflexionar sobre aquest color, amb tots els seus matisos i el concepte de la fibra, que a través de diferents processos, serveix per confeccionar diversos objectes a partir del seu reconeixement tàctil.

Així, les persones que visitin la mostra tindran l’oportunitat d’apropar-se a l’art més contemporani mitjançant unes obres que, allunyades del món digital, per a la seva creació es basen en les tècniques manuals i artesanals i que segueixen el fil conductor del blanc o de l’absència de color mitjançant suports com el paper, la fotografia o el tèxtil.

Mès informació i horaris: https://cdmt.cat