Viu el Carnestoltes de Terrassa a les xarxes socials!

El Carnestoltes és sens dubte una de les festes més populars i participatives de les que es celebren a la ciutat al llarg de l’any. Unes dates on  petits i grans juguen per uns dies a convertir-se en allò que no són i on la imaginació i la disbauxa conviuen als carrers de Terrassa.

Enguany, però, la situació sanitària ha obligat la Confraria La Mascarada, entitat encarregada de l’organització del Carnestoltes a Terrassa, a suspendre les activitats de carrer, evitant així les concentracions de gent que s’acostumen a produir a les rues, els concursos, els balls o la resta d’activitats que es celebren tradicionalment durant el Carnestoltes. Així doncs, ni el rei S.O.S.PiTOS ni la reina S.O.S.PECHOSA no sortiran al carrer aquest any. 

Malgrat tot, tant la Confraria La Mascarada com altres entitats i associacions ciutadanes no han volgut renunciar durant aquests dies a celebrar, d’una o altra forma, el XLIV Carnestoltes de Terrassa. Per aquest motiu, també en un any diferent com l’actual, Terrassa tindrà el seu cartell per a la festa. Tot i que no s’ha convocat el concurs habitual, s’ha triat l’obra gràfica La ressaca d’un Carnestoltes robat de Pere Gabaldà, com a imatge del Carnestoltes 2021 a la ciutat. 

A més, i tot que no es faran activitats al carrer, cada dia, entre el dijous 11 de febrer i el dimecres 17 de febrer, s’han preparat diferents reptes que es llençaran a través de les xarxes socials del Carnestoltes de Terrassa i que estaran vinculats a cada un dels dies de celebració d’aquesta tradicional festa. 

D’altra banda, i amb l’objectiu de visibilitzar el Carnestoltes a la ciutat, La Mascarada i TerrassaCentre han preparat dues accions per disfressar els carrers: D’una banda, fins a una trentena de comerços mostraran als seus aparadors disfresses d’edicions anteriors de la festa i que van protagonitzar diverses rues del Carnestoltes a Terrassa. A més, també s’han col·locat una vintena de màscares de grans dimensions en alguns dels carrers per on acostumava a passar la rua de Carnestoltes. 

Per últim i per si algú pateix algun moment de nostàlgia o vol reviure els millors moments d’una de les festes més emblemàtiques de la ciutat, Canal Terrassa emetrà dissabte 13 de febrer, un resum televisiu amb els  millors moments de les rues del Carnestoltes dels darrers anys a la ciutat.

Així que ja ho sabeu! Sigui confinat o amb llibertat…Visca el Rei Carnestoltes! 

Segueix les activitats i l’actualitat del Carnestoltes de Terrassa a: 

www.carnestoltes.org

Twitter: @CarnestoltesTRS
Facebook: www.facebook.com/carnestoltes.terrassa/
Instagram: @carnestoltestrs