Del 19 al 25 de febrer, el Catalunya presenta…

Aquesta setmana el Cinema Catalunya ens ofereix les següents pel·lícules:

NUEVO ORDEN

Lo que algunos soñaron (Mèxic. 2020). 88 minuts. 
Digital. Versió original en castellà.
Direcció: Michel Franco. 
Intèrprets: Mónica del Carmen, Naian González Norvind, Eligio Meléndez, Diego Boneta…

Un luxós casament de l’alta societat es torça quan una inesperada revolta social dona pas a un violent cop d’estat. Una situació inesperada que veurem mitjançant els ulls de la jove núvia i dels criats que treballen per a la seva rica família. La irrupció d’uns quants rebels provoca el caos entre els assistents a la festa.

 

HORARIS: 

Divendres: 17:30 / 19:45
Dissabte: 17:30 / 19:45
Diumenge: 17:30 / 19:45
Dimecres: 17:30 / 19:45
Dijous: 17:30 / 19:45

 Sales 1 i 2.
No recomanada per a menors de 16 anys.

ENTRE NOSOTRAS

Deux (França. 2018). 95 minuts. 
Digital. Versió original en castellà i VOSE en francès.
Direcció: Filippo Meneghetti. 
Intèrprets: Barbara Sukowa, Martine Chevalier, Jeromes Varanfrain…

Nina i Madeleine són dues dones jubilades que estan secretament enamorades des de fa dècades. Des del punt de vista dels altres, inclosa la família de Madeleine, són simplement dues veïnes que viuen en el darrer pis de l’edifici. Van i venen entre els seus dos apartaments, compartint la seva vida. Però un dia, tot farà un gir inesperat.

 
HORARIS: 

Divendres: 17:00 / 19:30 (VOSE)
Dissabte: 17:00 / 19:30
Diumenge: 17:00 / 19:30 (VOSE)
Dimecres: 16:45
Dijous: 17:00 / 19:30
 Sales 1 i 2.
No recomanada per a menors de 7 anys. 

RIGOLETTO
(Òpera al cinema)

Música de Giuseppe Verdi 
Llibret de Franceso Maria Piave, basat en l’obra teatral Le roi s’amuse, de Víctor Hugo.

Directora d’escena: Monique Wagemakers.
Escenografia: Michael Levine.
Vestuari: Sandy Powel.
Direcció musical: Riccardo Frizza. 
Orquestra Simfònica i Cor del Gran Teatre del Liceu.

Intèrprets: Javier Camarena (Duc de Màntua), Carlos Álvarez (Rigoletto), Desirée Rancatore (Gilda), Ante Jerkunica (Sparafucile), Ketevan Kemoklidze  (Maddalena).

Rigoletto, el bufó del despòtic Duc de Màntua, s’ha guanyat l’enemistat de la majoria de cortesans, que ara planegen una venjança, segrestant a qui es pensen que és la seva amant. En realitat, es tracta de Gilda, la filla del bufó, qui casualment coneix al duc a l’església, encara que en aquest primer encontre tots dos desconeixen la identitat de l’altre.  Finalment, Gilda és raptada i descobreix que el suposat estudiant és, en realitat, el Duc de Màntua. Rigoletto busca venjar-se i ofereix 20 escuts a Sparafucile per matar al duc. Però Gilda, que continua enamorada d’ell, idearà una treta per a substituir-lo.  
 

Dimecres, 24 de febrer. 19:00 hores.
 Sala 1.
Apta per a tots els públics. 

SEX EDUCATION FILM FESTIVAL

El Sex Education Film Festival és un certamen de curtmetratges que celebra la seva primera edició aquest febrer de 2021. El festival, que té com a objectiu educar sobre la importància de la sexualitat humana, sobre la diversitat, el compromís i la reflexió, organitza sessions matinals dirigides als adolescents i a l’àmbit educatiu (les sessions Teens) i sessions a la tarda obertes per a tots els públics (Categoria Adults).

 
Dilluns, 22. 19:00 hores.
Dimarts, 23. 19:00 hores.

 Sala 1.
No recomanat per a menors de 18 anys.